Дръзкият опит на Уест Хем Юнайтед да привлече под наем

...
Дръзкият опит на Уест Хем Юнайтед да привлече под наем
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед отказа да пусне капитана си в Уест Хем

Дръзкият опит на Уест Хем Юнайтед да притегли чартърен капитана на Манчестър Юнайтед - Хари Магуайър, е бил несполучлив, откакто „ алените дяволи “ са настояли, че бранителят няма да напуща „ Олд Трафорд “, написа Daily Mail. Бъдещето на Магуайър в Юнайтед е обгърнато в мъгла, защото британският национал към този момент не е първи избор на Ерик загар Хаг за центъра на отбраната.

Нидерландецът предпоча да употребява двойката Рафаел Варан и Лисандро Мартинес пред 29-годишния Магуайър, а даже левият бек Люк Шоу игра като централен защитник за негова сметка.

Уест Хем, който е в тежка обстановка, откакто се намира в рисковата зона на 18-то място с 15 точки след 19 мача, искаше да укрепи отбраната си с Магуайър. „ Чуковете “ се надяваха, че може да бъде реализирана договорка, сходна на сполучливия наем на Джеси Лингард преди две години. Въпреки това „ алените дяволи “ за отхвърлили предлагането, защото Тен Хаг желае да задържи Магуайър до края на сезона.

Юнайтед взе участие във всичките три шампионата в Англия, както и в Лига Европа, а нидерландецът има вяра, че Магуайър към момента има основна роля, защото предстоят доста мачове. Защитникът има 15 мача за Юнайтед до момента този сезон, само че единствено в седем от тях игра като титуляр.

West Ham's loan enquiry for Harry Maguire is rejected by Manchester United
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР