Дръзки извършители на грабеж са установени и задържани от пещерски

...
Дръзки извършители на грабеж са установени и задържани от пещерски
Коментари Харесай

Докъде се докарахме! Брутални сцени с мачете в казино, 22-годишна в шок

Дръзки причинители на обир са открити и арестувани от пещерски криминалисти. Случката се разиграла рано сутринта в събота. Тогава в игрална зала за хазартни игри в Пещера нахлули двама млади мъже с маски на лицата.

Единият извадил нож - вид мачете и заплашил 22-годишната служителка в залата. Другият бързо отворил касата и взел сумата от 1000 лв.. Секунди по-късно грабителите избягали. След приемане на сигнал за случилото се периметърът към осъщественото закононарушение бил блокиран от полицейски екипи на районно управление (на МВР) Пещера.

Извършен е подробен оглед на местопроизшествието, като са конфискувани откритите там следи. Работата по следствието била поета от чиновници на група " Криминална полиция “. В резултат на тяхната усърдност и дейни оперативно-издирвателни дейности скоро били арестувани двама 20-годишни мъже от Пещера.

Единият е остарял познайник на органите на реда, а другият е някогашен чиновник на компанията стопанисваща игралната зала. Открито и конфискувано е и оръжието на закононарушението. Криминалистите обясняват съпричастността и на други лица към тежкото закононарушение. Работата по случая продължава, води се досъдебно произвеждане под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР