Дръзки и цветни бяха тоалетите, които избраха звездите, поканени на

...
Дръзки и цветни бяха тоалетите, които избраха звездите, поканени на
Коментари Харесай

Дръзки тоалети на БАФТА: Мишел Йео облече сако с криле на прилеп, Вайола Дейвис - рокля от дървесина

Дръзки и цветни бяха тоалетите, които избраха звездите, поканени на церемонията по връчване на премиите на БАФТА през вчерашния ден, заяви „ Дъ Зоуи Рипорт “, цитира Българска телеграфна агенция.

 

Събитието, което се организира в Саут Банк Сентър в Лондон, събра някои от най-значимите персони на английската кино промишленост, както и редица холивудски звезди.

 

Британската актриса Флорънс Пю, известна с функциите си в „ Мидсомар “, „ Малки  жени “ и „ Не се тревожи, скъпа “, сграбчи вниманието с блестящо оранжев тоалет на „ Нина Ричи “ и аксесоари на „ Тифани “. На американската марка за бижута заложи и актрисата Аня Тейлър-Джой – аксесоарите допълниха нейната мини рокля от сбирката за висша мода на „ Скиапарели “.

 

Звездата от „ Всичко на всички места едновременно “ Мишел Йео театралничи за фотоси, облечена в костюм от сбирката за висша мода за есен-зима на 2018-2019 година на „ Диор “. Кройката на сакото й наподобяваше криле на прилеп, а високите токове, с които актрисата измина аления килим, също бяха на френската фешън къща.

 

Вайола Дейвис, номинирана за премията на БАФТА за най-хубава актриса за ролята си в „ Жената боец “, носеше рокля с цвят аметист на английската марка „ Стела Маккартни “, ръчно направена от специфична материя, произлизаща от дървесина.

 

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън беше облечена с асиметрична рокля на „ Аликзандър Маккуин “ и обувки на „ Джими Чу “. Като последовател на устойчивата мода, роклята на Мидълтън беше същата, която тя облече във връзка церемонията на връчване на премиите на Британската академия през 2019 година Тоалетът тази година включи също обици на „ Зара “ с флорални претекстове.

 

Актрисата Кейт Бланшет също дойде в тоалет, който към този момент беше обличала преди – за 87-ата гала за премиите " Оскар " през 2015 година Черната копринена рокля на „ Мезон Маржела “ беше съпроводена от бижута на „ Луи Вюитон “.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР