Драстичен е скокът в броя на мераклиите, които се подвизават

...
Драстичен е скокът в броя на мераклиите, които се подвизават
Коментари Харесай

Нашенки масово мамят загорели турци във Фейса, вижте схемата

Драстичен е скокът в броя на мераклиите, които се подвизават във Facebook, и ръсят „ бисери “, почтени да „ скрият топката “ на всички вицове за русокоски и да заемат всички места в Топ 10 на „ Кой е по- по- максимален дръвник “.

-Здравей, по какъв начин си, доста си хубава…

-Извинявайте, само че нямам време да си пишем.

-Тогава да си забележим, аз ще дойда!!!

-Аз съм обвързана.

-И аз имам семейство…

Един от опитите за запознанство в жанр „ в случай че може от вратата за краката, тъй като съм доста зле “. Закъсал и доста задръстен, само че самоуверен във Фейса!

„ Няма жена с профил в обществената мрежа, която не е получавала „ писмо “ от мераклия. Или са доста тъпи, или има и толкоз по-зле дами. Чувала съм за тръпка във Facebook, дълго писане, най-после първа среща, че даже основаване на семейство.

Но към момента не знам за жена, която е толкоз закъсала, че да „ пусне “ на първия несретник “, разяснява пред 24rodopi.com Н. Г. и споделя забавна преживелица с кърджалийка, която е станала снаха в анадолско село в Турция.

„ Това може би е последната сантиментална връзка, почнала с „ един другар ми описа за нея “ и замяна на фотоси. Тогава Facebook нямаше, или по-скоро не беше толкоз известен.

Две-три седмици след размяната на фотоси и получената информация през другари, турчинът пристигна в Кърджали и толкоз се харесаха с Таня, че тя се съгласи да тръгне за Анадола. Там сътвориха щастливо семейство “, споделя Н. Г., който акцентира, че това е последната сантиментална връзка и " след това всичко се опорочи ".

„ Днес има сантиментални измамници и голям брой „ балъци “ в Турция “, добавя тя.

Десетките са излъганите турци, които са превели пари с вярата скоро да видят наживо красивото момиче от Facebook.

Мераклия от Бурса изиска нашата полиция да намери Гергана С. (на снимката), по която той луднал в Интернет и й превел по банков път към 8 хиляди лв. в турски лири.

„ Полицията в Бурса работи по случая. Едва ли ще има резултат, тъй като по тази скица са излъгани доста турци, които си поддържат връзка в световната мрежа с девойки от България. Вероятно по банковата сметка ще се стигне до лице, което разбиране си няма, че е имало флирт с младежа от Бурса ", разясниха престъпни кореспонденти от турския град.

Връзката на Х. Е. от квартал „ Чифтехавузлар " с представящата се с имената Гергана С. нашенка тръгнала от уебсайт за запознанства. Видео диалозите траяли със седмици. Гергана „ взела акъла " на бурсенеца, който правел проекти за бъдещо взаимно общуване. Нашенката отговаряла, че ориста ще събере двама влюбени и подчертавала, че избира да се пресели в Бурса.

Тя прибягнала до остроумен ход, като му посочила 250 000 евро при един от видеоразговорите. Обяснила му, че е това са пари за покупка на жилище в Бурса, в което ще заживеят двамата. Преди да извърши „ покупката " обаче, Гергана поискала пари от турчина.

Той доверчиво превел в сметката хиляди турски лири, равняващи се на към 8 000 лв.. След като парите били получени, профилът на Гергана липсващ от уеб страницата за запознанства и от обществените мрежи.

Поредната група сантиментални измамници разкри полицията в Разград. В средата на седмицата бе извършена полицейска интервенция, която била осъществена взаимно с турските служби.

Жертвите били главно мъже от Турция. Задържани са 11 души, трима в разградското село Ясеновец, а останалите - в южната ни съседка.

Установено е, че членовете на групата са съумели да се снабдят със скъпи парцели и коли, и в България, и в Турция. Окръжната прокуратура в Разград е повдигнала обвинявания за пране на пари. Грози ги от 3 до 12 години затвор.

Има и противоположни случаи, при които възрастни родопчанки са станали жертви на машинация, подведени от любовни чатове с непознати ухажори.

Едната се срещнала с привиден доктор, който работил на доброволни начала в гореща точка на света. Тя му превела пари за самолетен билет. В различен случай пък дама от Смолянско пратила 3000 евро, с цел да „ освободи пратка “ с пари на мъж, с който имала интернет връзка.

Тези случаи станаха ясни по време на доклада на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи за предходната година, оповестяват сътрудниците от 24smolian.com. Подобен жанр измами пък доста мъчно приключват със арестувани лица.

Само преди дни пък други три дами от района са изгорели с общо 1600 лв.. Те поръчали палта по интернет, превели и парите, докато… не разбрали, че са жертва на машинация.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР