Драсканиците по стените - всички сме ги виждали и то

...
Драсканиците по стените - всички сме ги виждали и то
Коментари Харесай

Най-хубаво се цапа на чисто, може да го каже всеки един тийнейджър СНИМКА

Драсканиците по стените - всички сме ги виждали и то на всички места. По стени, по гаражи, по пейки, че и по монументи. Често не блестят с хубост, а само крещят за желанието на " създателя " да се изяви. Да  наложи " тага " си не с нещо красиво, не с нещо стойностно, а с дирята, нашарена от маркер, платен за някой различен лев.

Поредната преживелица, при която графити нервират локалните, е споделена от гражданин на Велико Търново. Той споделя за " конфликта " сред драсканиците и стъклените парапети по едно от красивите местенца в старопрестолната столица - панорамната площадка, от която се разкрива красива панорама към града.

" Най-хубаво се цапа на чисто и това може да ви го каже всеки един младеж от Велико Търново ", написа мъжът.

 Влади В. споделя за неравната борба на своя другарка с цапаниците по стените. Жената ежегодто почиства след мнимите създатели, само че те още веднъж се разписват.  Той употребява обществената мрежа Фейсбук, с цел да изкаже мнението си за дейностите на шарещите и цапащи свои съграждани, само че и да съобщи, че смисъл от вярно отношение към средата, която ни заобикаля, има.

Вижте цялата обява на мъжа:

" Най-хубаво се цапа на чисто и това може да ви го каже всеки един младеж от Велико Търново.

Те знаят най-добре какъв кеф е да си изхвърляш боклуците на чистичко, откакто някой е минал и е изчистил предния ден. А най-големият абсурд е, че ``на мама мизерниците`` цапат, където стъпят, само че след това търсят да седнат и да идат някъде на чисто. Иди ги разбери... ", написа той.

Това, че има слепоци в тревните площи и слепци по улиците, които не могат да разграничат красиво от грозно и вярно от неверно, не би трябвало да ни стопира да вършим положително, прибавя Влади В.

Вижте цялата му обява, предизвикана от разнообразни публични проблеми:

" Една другарка всяка година непринудено чисти стъклото на панорамната тераса от драсканици. Тази година съумя да бъде чисто към седмица, може и по-малко да е било, тя да каже. Най-хубаво се цапа на чисто и това може да ви го каже всеки един младеж от Велико Търново.

Те знаят най-добре какъв кеф е да си изхвърляш боклуците на чистичко, откакто някой е минал и е изчистил предния ден. А най-големият абсурд е, че ``на мама мизерниците`` цапат, където стъпят, само че след това търсят да седнат и да идат някъде на чисто. Иди ги разбери...

А, с цел да не би трябвало някой да чисти всеки ден, имаше концепция да се сложи камера на мястото. Време е и стените на постройките, които са надраскани до неразбираемост, към това място, да бъдат нарисувани с нещо красиво. Има кой, има и по какъв начин. Отделен е въпросът имат ли предпочитание по кабинетите.

Това, че има слепоци в тревните площи и слепци по улиците, които не могат да разграничат красиво от грозно и вярно от неверно, не би трябвало да ни стопира да вършим положително.

Специални поздрави на ``Blacky``, ``Ятл`` и ``Гуфи``!  Много са ви грозни ``таговете!`` Упражнявайте се, първо, малко на лист у дома, след това идете да сере*е със спрейове на почистеното.

За тази нескопосна любовна мода с катинарите нищо няма да кажа, а единствено, че половината се чудят, след това по какъв начин да ги махнат, откакто се разделят. Хубави почивни дни на всички! "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР