Драмите в къщата на Big Brother - Most Wanted нямат

...
Драмите в къщата на Big Brother - Most Wanted нямат
Коментари Харесай

Джулиана Гани разплака Златка, Благо Георгиев бесен на бившата си

Драмите в къщата на Big Brother - Most Wanted нямат край. След като Златка подлуди всички с догатките си за евентуална бременност, в този момент още веднъж ослепителната плеймейтка е в центъра на събитията. Този път с изключение на нейният обичан, е забъркан и едрогърдият секссвимвол Джулиана Гани.

След четири седмици изолираност от външния свят, участниците в риалити формата получиха опцията да се чуят със своите близки. Уловката беше, че те имаха лимитирано време и никой не знаеше реда на позвъняванията. В цялата къща бяха оставени телефони, а съквартирантите трябваше да вдигнат слушалката на този, който звъни и да схванат кого търси индивида насреща. Те имаха разполагаем малко повече от 18 минути за диалози. Гаджето на Мис Силикон Джулиана Гани - Илиан обаче беше извънредно настойчив да поговори със своята обичана и се обади два пъти. Това лиши повече от 7 минути. При позвъняването за Златка от майка й Виктория връзката прекъсна поради приключване не времето, а дизайнерката рухна в сълзи.

Русокосото прелъщение възпламени цигара, което пък подлуди Благо Георгиев. Двамата започнаха скандал, само че в последна сметка приключи с прегръдка.

Преди това пък някогашният национал получи позвъняване от майка си Румяна, която му заяви, че някогашната му - гимнастичката Христина Витанова не е разрешила да се чуе с децата си Давид и Йоана.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР