Драмите при соколите продължават.Управителният съвет на Сдружение Спартак 1918“ свика

...
Драмите при соколите продължават.Управителният съвет на Сдружение Спартак 1918“ свика
Коментари Харесай

Пропадна заседанието на УС на Спартак

Драмите при " соколите " не престават.

Управителният съвет на Сдружение „ Спартак 1918 “ свика изключително съвещание, което обаче не се организира и чиято основна цел бе да бъде планувано Общо заседание, на което да бъде определен нов Управителен съвет и надлежно правоприемник на ръководителя Павлин Николов, който се отдръпва от Спартак Варна.

УС се състои от 9 индивида, само че не съумяха да се съберат нужните 5, с цел да сформират кворум. Следващата стъпка е да се свика Общо заседание по правосъден път.

Самият Николов участва на съвещанието онлайн. Той трябвапе да бъде изслушан по отношение на организационното и финансово положение на Сдружението. В дневния ред участва и точка за взимане на решение за привикване на Общо заседание, което би трябвало да се организира след 14 дни - на 26 октомври.

В Настоящия Управителен съвет на Сдружението, с изключение на Павлин Николов, са заместникът му Асен Миланов, както и Александър Евтимов, Бранимир Балачев, Цветослав Миладинов, Красимир Кузманов, Тодор Стойков, Стефан Калименов и Димо Андонов.

Бранимир Балачев застана пред медиите и обясни детайлности по отношение на провеждането на съвещанието, чиято концепция за през днешния ден бе да бъде призната оставката на Павлин Николов и да бъде определен краткотраен заместител.

Той разгласи, че общинските съветници няма да провиснал пари на Спартак, до момента в който е изпълнителен шеф е Иван Кирилов, защото преди пет години, когато е правил терена на стадиона, са открити злоупотреби с общински пари.  

След като съвещанието на УС пропадна, Балачев осведоми за детайлности за идващото, което би трябвало да се организира в четвъртък, 17 октомври.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР