Драмите около провеждането на мача на националния отбор на стадион

...
Драмите около провеждането на мача на националния отбор на стадион
Коментари Харесай

БФС ме заплаши, че ще отнеме лицензите на стадионите на Ботев и Локо

Драмите към провеждането на мача на националния тим на стадион " Христо Ботев "   не престават. Въпреки че преди няколко часа кметът Костадин Димитров разгласи, че мачът ще е Колежа, има информации, че това може да не се случи. Както е известно, поради проведените митинги срещата бе преместена под тепетата преди няколко дни.

Междувременно строителят на Колежа Илиян Филипов заяви за опасност от страна на шеф във футболния съюз.

Вижте какво разгласи той:

Уважаеми последователи на футбола,

Днес с мен се свърза зам.- изпълнителният шеф на БФС Христо Запрянов, който ме заплаши, че би трябвало да осигуря всички нужни условия към стадион " Христо Ботев " с цел да може да се състои мачът на националния тим с Унгария.

Категоричният ми отговор към него беше, че само и единствено община Пловдив, като притежател на стадион " Христо Ботев ", може да ми разпореди сходна активност.

Наглостта на този човек стигна до там, че ме заплаши, че в случай че мачът не се играе в Пловдив, БФС ще отнеме лицензите на Ботев и Локомотив за стадионите.

Искам изрично да заявя, че няма да се поддам на сходни закани и желая това да стане притежание на футболната общност, с цел да се види какви способи се употребяват в БФС.

С почитание,
Илиян Филипов, шеф на ДЗЗД Колежа
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР