Драмите около делото за родителски права над сина на Емануела

...
Драмите около делото за родителски права над сина на Емануела
Коментари Харесай

След поредните спекулации Емануела избухна: Не са ми взимали детето, при мен е!

Драмите към делото за наставнически права над сина на Емануела не престават.  Певицата разкри за „ България Днес “, че дребният Мити е при нея и никой не го е взимал, както гърмят клюкарските уеб сайтове.

Борбата, която тя води с бащата на детето си, милионерския правоприемник Димитър Динев, към този момент няколко години, не може да бъде завършена. Певицата и предприемачът се съдят за родителските права на 6-годишният Митко.

" Мити си е при мен! Нито са ми го взимали, нито уповавам се, ще ми го вземат в бъдеще. Вярвам, че съдът ще бъде справедлив. Колкото и да страдаме от безвластие. Нека да забележим какво ще стане на втора инстанция ",  споделя Емануела.

На въпроса дали най-големият наследник на Динко Динев - Димитър към момента желае да й отнеме родителските права Емануела дава отговор: „ Да, желае. То детето към този момент е отгледано, той в най-трудните моменти не е бил до мен. Те мъжете почват да ги желаят децата, когато са пораснали, мислят си, че по този начин ще санкционират майката. При едни естествени връзки би трябвало да каже: „ Дай да се разберем какъв брой време детето ще е при теб и какъв брой при мен. Аз не желая да отнемам детето от татко “.

Тя признава, че в известната бизнес фамилия думата майка и жена нямат особена стойност. „ Там са на конвейр и няма никакво почитание към дамата “, добавя още Емануела.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР