Драмите на семейство Отварачкови нямат край. Мария и Миро се

...
Драмите на семейство Отварачкови нямат край. Мария и Миро се
Коментари Харесай

Нова драма: Миро и Мара се разделиха за пети път

Драмите на семейство Отварачкови нямат край. Мария и Миро се разделиха за следващ път, пише „ Уикенд “.

Фолкаджийката още веднъж се изпокарала с третия си брачен партньор. Според осведомени двамата се сдърпали грубо по време на последната си отмора в Гърция.

От няколко дни изпълнителката е на родното море в компанията единствено на щерка си Марая, която е от първия й брачен партньор Димитър Андонов. Отварачката непрекъснато разгласява в обществените мрежи морски фрагменти, като е отседнала в първокласния хотел на Мая Илиева в  Слънчев бряг – „ Дюн “.

Миньончето на фолка върви на плаж с кожени кубинки, което провокира смях измежду почитателите й.

Преди към два месеца Миро Дзвера преби Отварачка, но тя му елементарни и получи нов диамантен пръстен и не помни за кютека. Явно черните облаци още веднъж са надвиснали над семейство Соколови.  Това е пета поредна разлъка за влюбените гълъбчета. Проверка в обществените мрежи сподели, че Мария и Миро към този момент не са другари в Instagram, а миньончето още веднъж е изтрила всичките си общи фотоси с него в мрежата. За сметка на това изпълнителката качва кадър след кадър в профила си.

По всичко проличава, че Мария има съществени проблеми, а почитателите й са обезпокоени за нея. Тя разгласява няколко фрагмента, на които наподобява много слаба, и незабавно получи угрижен и мнения.

" Мария, не си го причинявай повече, изглеждаш плашещо " и  " Подвижен скелет! Не си щастлива, не можеш да го скриеш! “, бяха единствено част от тях. Фолк дивата не желае да разяснява слуховете за раздялата, както беше и при предходните скарвания на фамилията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР