Драмите на нападателя на Челси Ромелу Лукаку преди края на

...
Драмите на нападателя на Челси Ромелу Лукаку преди края на
Коментари Харесай

Тухел обясни от какво се нуждае Лукаку

Драмите на нападателя на Челси Ромелу Лукаку преди края на този сезон се дължат на неналичието на физическа подготовка и националът на Белгия би трябвало да откри " искра ", с цел да възобнови кариерата си в лондонския клуб, сподели мениджърът Томас Тухел. 28-годишният футболист не съумя да се наложи в отбора след прехвърлянето си на " Стамфорд Бридж " от Интер предишното лято, като има единствено 5 гола във Висшата лига този сезон на фона на лимитирано игрово време и здравословни проблеми.

" Всичко, от което се нуждае, е тази искра. Той може би щеше да бъде титуляр против Кристъл Палас, поради минутите, които Кай Хавертц играе. Но след интервал на травма му липсваше физическа подготовка за мачове. Не го посочвам с пръст, просто е реалност... Ромелу може би трябваше да има гол против Реал Мадрид и Кристъл Палас, само че в случай че играе, би трябвало да покаже всичко, на което е кадърен ", съобщи Тухел преди семейството на Арсенал в отсрочен мач от Висшата лига.

Полузащитникът Матео Ковачич ще пропусне най-малко две седмици, откакто контузи глезена си при полуфиналната победа над Палас за ФА Къп, а Калъм Хъдсън-Одой и Бен Чилуел също отсъстват заради контузии.
 Матео Ковачич, Томас Тухел
" Кова е отвън игра, травма на връзките... Бен ще може да се включи в отборната подготовка с младежкия тим, това ще бъде идната му стъпка и се надяваме, че ще може да се причисли към нашите тренировки в края на сезона. Калъм напредва ден след ден ", сподели още Тухел.

Челси е трети в класирането на Премиър Лийг с 62 точки, с 5 пред четвъртия Тотнъм, както и с два мача по-малко.

" Ще се борим крепко. Предстоят ни четири значими мача за къс интервал от време с Арсенал, Уест Хам, Манчестър Юнайтед и Евертън... огромно предизвикателство е физически, само че и душевен. Изглежда, че нещата са много безвредни за мястото ни в Топ 4, само че обстановката може да се промени доста бързо ", приключи немският експерт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР