Драмите и скандалите около историческия мач за титлата на България

...
Драмите и скандалите около историческия мач за титлата на България
Коментари Харесай

ГОЛЯМ СКАНДАЛ! Плашат с убийство наша спортистка!

Драмите и свадите към историческия мач за купата на България при дамите в категория "петел " (53,5 кг) сред Памела Треан и Иванка Иванова - Лъвицата минаха на ново равнище. Десетрундовата им борба се организира в събота на галавечерта "Боксов конфликт 2 " във Велико Търново. Лъвицата завоюва с 2:1 съдийски гласа, само че разкри, че е получила закани за ликвидиране от противниковия щаб.

Това беше първа загуба в кариерата на Треан, която е родена в София, само че живее в Швейцария.

"На място швейцарците (Памела Треан и нейният треньор и управител Самир) ни се заканиха с ликвидиране ", твърди Иванка Иванова.

"Отделно сега единствено ме атакуват и наблюдават персоналното ми пространство. Не стопират да злобеят. Все едно съм някой отпадък. Просто съм разочарована. Не ни оставиха на мира. Тормозят ни крепко. Заплахата беше непосредствено към моя треньор Захари Мутафчиев ", добави Лъвицата.

Иванка Иванова стартира доста мощно мача и вкарваше тежки крошета. От седмия рунд Треан обърна развоя на срещата и стартира много по-често да намира своята съперничка. "Уморих се след седмия рунд. Исках да показвам положително равнище. Хората видяха какви удари й вкарах. Мислех, че ще ме ощетят, тъй като съм никоя, само че бях много безапелационна. След мача тя споделя по какъв начин била спечелила всичките рундове, което няма по какъв начин да стане. Само погледнете разликата във външния тип след срещата. Някой съществено заблуждава Памела за изхода от дуела. По-добре да си види грешките и да ги поправя ", разяснява още Иванка Иванова.

Лъвицата записа едвам третата си победа в 16 мача. Тя изясни, че треньорът й Захари Мутафчиев е направил голяма смяна. Двамата са поработили върху увеличение на силата. "Готова съм за реванш с Памела. Нека единствено мине малко време. Искам да се боксирам в чужбина и там да се потвърдя. Знам, че в случай че удрям с малко, няма да ми дадат победа. Затова би трябвало да съм доста безапелационна ", добави Лъвицата.

Въпреки всички спорове сред двете боксьорки, Иванка е щастлива от оферти годеж на Памела Треан след края на мача. "Радвам се за нея ", сподели чистосърдечно Иванова. "За всеки имаше по нещо. При мен няма по какъв начин някой да се излъже и да ми даде пръстен. Но аз си имам пояс ", добави Лъвицата.

Използването на закани за ликвидиране не е нещо ново в света на професионалния бокс. Майк Тайсън постоянно смазваше душевен своите противници с сходни закани. В днешни дни Дионтей Уайлдър също се кани наляво и надясно, че ще убие съперниците си.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР