Драматично развитие има около катастрофата с пиян шофьор край Враца.

...
Драматично развитие има около катастрофата с пиян шофьор край Враца.
Коментари Харесай

Драматичната ситуация от гората край Враца става все по-голяма и мистериозна

Драматично развиване има към злополуката с пийнал водач край Враца. Оказа се, че потърпевшият мъж е избягал от болничното заведение, без да даде кръвна проба.

Веднага след злополуката кола за спешна помощ натоварила пияния водач и го закарала за спомагателни прегледи. Щом стигнали в незабавното обаче, той скочил и побягнал по коридорите на здравното заведение, написа bulnews.bg.

След минути в незабавното дошъл и патрул на полицията, който трябвало да управлява даването на кръвната проба и да извърши възможните следващи дейности. Ченгетата с учудване научили, че пияндето се е изпарило.

Страшна кървава драма в гората край Враца СНИМКИ 18+

По неофициална информация към този момент е разгласен за търсене 57-годишния Емил Чушката от врачанското село Мраморен. Мъжът е остарял познайник на полицията и се чака бързо да бъде открит и арестуван.

Интрига има и дали пияният водач е бил самичък в аварирала кола.

Първоначалният сигнал на тел.112 е бил за двама потърпевши и по тази причина към местопроизшествието тръгнали две коли за спешна помощ. Когато незабавните медици пристигнали заварили единствено Емил Чушката, само че им създали усещане кървавите следи върху десния еърбег.

Според осведомени той би се отворил единствено в случай че има човек на предната дясна седалка.

Тепърва проверяващите ще обясняват събитията към тази злополука.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР