Драматично-куклен театър–Враца приключи изключително успешен творчески сезон 2023/2024.Тази година театърът

...
Драматично-куклен театър–Враца приключи изключително успешен творчески сезон 2023/2024.Тази година театърът
Коментари Харесай

Врачанският театър завършва сезон 2023/2024 с над 200 представления, множество турнета из цялата страна

Драматично-куклен театър–Враца завърши извънредно сполучлив креативен сезон 2023/2024.

Тази година театърът съумя да осъществя голям брой вълнуващи постановки, които освен плениха сърцата на публиката, само че и привлякоха нови фенове от разнообразни възрастови групи.

През 8-те месеца когато новият шеф Владлен Александров, пое управлението на културната институция, репертоарът на театъра бе доста обогатен с осем нови постановки за деца и възрастни.

Сезонът стартира с министър председатели на модерни, типичен, както и нови, провокативни заглавия, които провокираха голям интерес, а измежду специфичните посетители на министър председателите бяха министърът на културата Найден Тодоров и известният български стихотворец, драматург и композитор Недялко Йорданов.

Специално внимание през сезона беше отделено и на младите артисти в трупата, които получиха опцията да вземат участие в основни функции и да показват своя гений и професионализъм.

Драматично-куклен спектакъл – Враца към този момент разполага и с нов съвременен уебсайт, който предлага електронна продажба на билети; нова страница във фейсбук; блестящо наличие в инстаграм и ютуб.

Врачанският спектакъл приключва сезон 2023/2024 с над 200 представления, голям брой турнета из цялата страна и цялостни зали на Националния фестивал на дребните театрални форми.

" Тази година беше белязана от обилни триумфи и необятен зрителски интерес, който ни стимулира да продължим да работим с още по-голямо старание и възторг. Нашите старания да предложим разнороден репертоар и качествени постановки се увенчаха с триумф, с помощта на професионализма на целия ни екип, а под управлението на Владлен Александров, Драматично-куклен театър- Враца освен затвърди своята позиция като културен център на района, само че и сложи основите на доста нови планове, които ще радват публиката през идващите креативен сезони ", означиха от пресцентъра на културната институция.

Врачанските театрали дадоха обещание и през новия креативен сезон 2024/2025да предложат на феновете най-хубавото от театралното изкуство, като още през септември ще стартиратс четири нови вълнуващи спектакли за деца и възрастни.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР