Драматично-комедийният уеб сериал е новото чуждестранно предложение за феновете на

...
Драматично-комедийният уеб сериал е новото чуждестранно предложение за феновете на
Коментари Харесай

Преследване на свободата в новия уеб сериал „Бягство с Вайълет“ във Vbox7.com

Драматично-комедийният уеб сериал е новото задгранично предложение за почитателите на уеб сериали. Канадската продукция, отличена с редица награди от фестивали по целия свят, разказва премеждията на две приятелки и едно бебе, които преследват свободата в пътешествието на живота си. Първият епизод на поредицата е наличен във.

В премиерния за България уеб сериал, почитателите се срещат с две приятелки, на които им е пристигнало до гуша. Борещата се с финансови усложнения фризьорка и самотна майка Джолийн се пробва да убеди недоволната от живота си стопанка Миранда да отидат на момичешки уикенд. Условието обаче е компания да им прави дребната Вайълет. Когато Миранда се оказва в жестока борба със брачна половинка си, опцията да избяга внезапно стартират да ѝ се костват като допустимо най-хубавия проект. Скоро пътуването се трансформира в рискова конкуренция с наркобанда. Как приятелките ще съумеят да се измъкнат от обстановката, гледайте в.
 Бягство с Вайълет NOVA
В ролята на Миранда влиза надарената Мари Клер Маркот, а в облика на Джолийн се превъплъщава актрисата Ребека Дейви. В поредицата своя дебют прави канадската YouTube звезда Джеси Вий, която играе детегледачката на Вайълет. Критиката дефинира „ Бягство с Вайълет “ като „ невероятното комбиниране сред „ Телма и Луиз “ и „ Фарго “. Сериалът има 4 награди от Web Series International Trophy, отличие от Webfest Berlin, както и от Canada Independent Film Festival.

Премиерният за България уеб сериал можете да гледате всеки четвъртък във.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР