Драматично-комедийният уеб сериал е новото чуждестранно предложение за феновете на ...

Драматично-комедийният уеб сериал е новото чуждестранно предложение за феновете на

Преследване на свободата в новия уеб сериал „Бягство с Вайълет“ във Vbox7.com

Драматично-комедийният уеб сериал е новото задгранично предложение за почитателите на уеб сериали. Канадската продукция, отличена с редица награди от фестивали по цялостен свят, разказва премеждията на две приятелки и едно кърмаче , които преследват свободата в пътешествието на живота си. Първият епизод на поредицата е наличен във .

В премиерния за България уеб сериал, почитателите се запознават с две приятелки, на които им е дошло до гуша. Борещата се с финансови затруднения фризьорка и самотна майка Джолийн се пробва да убеди недоволната от живота си стопанка Миранда да отидат на момичешки уикенд. Условието макар че е компания да им прави малката Вайълет. Когато Миранда се оказва в жестока борба със брачна половинка си, опцията да избяга внезапно стартират да ѝ се струват като допустимо най-добрия проект . Скоро пътуването се трансформира в опасна конкуренция с наркобанда. Как приятелките ще успеят да се измъкнат от позицията , гледайте в .
 Бягство с Вайълет NOVA
В ролята на Миранда влиза талантливата Мари Клер Маркот, а в облика на Джолийн се превъплъщава актрисата Ребека Дейви. В поредицата своя дебют прави канадската YouTube звезда Джеси Вий, която играе детегледачката на Вайълет. Критиката дефинира „ Бягство с Вайълет “ като „ необикновеното комбиниране сред „ Телма и Луиз “ и „ Фарго “. Сериалът има 4 награди от Web Series International Trophy, отличие от Webfest Berlin, както и от Canada Independent Film Festival.

Премиерният за България уеб сериал можете да гледате всеки четвъртък във .

 

Източник: dariknews.bg