ДРАМАТИЧНИ кадри изглежда показват момента, в който бойните оръжия на

...
ДРАМАТИЧНИ кадри изглежда показват момента, в който бойните оръжия на
Коментари Харесай

Моментен мегаразмер на бойните оръжия на Путин, включително „Терминатор“ и танкове Т-72, ​​са ВЗРИВЕНИ от шепа дронове камикадзе

ДРАМАТИЧНИ фрагменти наподобява демонстрират момента, в който бойните оръжия на Путин са взривени от шепа камикадзе Дроновете.

Украинската войска аргументи безпорядък на съветска окачалка, унищожавайки комплицирано съоръжение от военния сандък на Путин.

Кадри демонстрират по какъв начин смъртоносният дрон камикадзе влиза в закачалката и кръжи към това, което наподобява е редкият съветски танк BMPT „ Терминатор “, преди да го раздроби на части.

Предполага се, че това е една от най-модерните оръжейни системи на Русия, защото Путин се пробва да показа своите въоръжени сили като едни от най-силните в света.

53-тонните колоси с дължина 23 фута и мощ от 1000 конски сили са предопределени за борби в градове като поддържащи танкове дружно с главните бронирани колони.

Настръхнали от свръхзвукови противотанкови ракети, които могат да поразят цели на близо четири благи, две 30-милиметрови автоматизирани оръдия и гранатомети – Терминаторите изглеждат страховити оръжия.

След това различен дрон...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР