Драматичната загуба на Ливърпул от Манчестър Юнайтед на 1/4-финалите (3:4

...
Драматичната загуба на Ливърпул от Манчестър Юнайтед на 1/4-финалите (3:4
Коментари Харесай

Скандал на Острова с Клоп

Драматичната загуба на Ливърпул от Манчестър Юнайтед на 1/4-финалите (3:4 след продължения) за Купата на ФА беше последвана от скандал сред мениджъра на мърсисайдци Юрген Клоп и датски публицист, който го предизвика.

Германецът дефинира един от въпросите на кореспондента на Viaplay Нилс Кристиан Фредериксен като “малко тъп ”, а след това добави: “Разочарован съм, очевидно не сте в най-хубавата си форма. Нямам нерви, с цел да се занимавам с вас ”.

“Клоп ставаше все по-нервен. Вбеси се и стартира: “Глупав въпрос, не мога повече, не желая да заставам тук ”. И си потегли по средата на втория отговор! Помислих си: “Какво, по дяволите, се случва? Зададох напълно почтен въпрос - не доста интелигентен, само че никога малоумен или нападателен. Наистина останах сюрпризиран ”, изясни Фредериксен.

“Докато Клоп ме заобикаляше, го попитах за какво се усеща предизвикан. Тогава той стартира да ми крещи и бутна микрофона. Продължих да го последвам, а той още един път отмести микрофона и се опита да избяга от изявлението ”, добави журналистът.

“Следващият път, когато го интервюирам, още веднъж ще сме другари и ще приказваме професионално. Не мисля, че той изпитва завист към мен, нито пък аз към него ”, сподели още Фредериксен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР