Драматичната съдба на Нана Гладуиш не се изчерпва само с

...
Драматичната съдба на Нана Гладуиш не се изчерпва само с
Коментари Харесай

Трудната съдба на Нана Гладуиш не се изчерпва само с битката ѝ с коварната болест, но тя е категорична, че няма да се предаде

Драматичната орис на Нана Гладуиш не се изчерпва единствено с борбата ѝ с рака, който преди пет години тя сполучливо пребори, само че през 2017-а още веднъж призна, че се е завърнал в тялото ѝ.
Още раждането на варненката е белязано от страховита драма, която претърпяват нейните родители. Бременността на майка ѝ с нея била изцяло естествена и минала без признаци, че нещо не е наред. Щом влезнала в родилната зала и лекарският екип извадил Нана, се оказало, че няма пулс и не диша. Медицинската диагноза за сходни случаи е асфиксия – безсъзнание, което се дължи на липса на О2. Като по знамение обаче Нана проплакала и оживяла, макар че фамилията очаквало най-лошия излаз.

Като дете също не могла да се радва на равнодушие, сходно на връстниците си, тъй като придобила характерно заболяване, от което заеквала и съвсем не успявала да контактува обикновено. С доста воля бъдещата тв звезда минала и през това приключение, а за щастливия излаз била признателна на ориста, тъй като другояче мечтаната от нея телевизионна кариера щяла да бъде невъзможна.
В момента Нана се намира по средата на втората си борба с онкодиагнозата, като този път лекарите откриха недоброкачествен израстък в другата ѝ гърда.
Водещата на „ Съдебен спор “ мина през тежка химиотерапия, а идващите стъпки от лекуването ѝ към момента се обмислят от експертите. Самата Нана споделя, че въпреки да е предходна един път през деветте кръга на пъкъла, още веднъж изпитвала боязън, най-много обвързван с нейния дребен наследник.

За да се избави от него, Гладуиш почнала да посещава и психолог, който ѝ помагал по-лесно да минава през тестванията.
Този път обаче била малко по-обезверена, тъй като не получила упования знак от починалия си татко, който при първата борба с рака ѝ се явил и подсказал, че ще оздравее, разбра 365 Новини.
„ Този път не се появи и аз дълго време страдах, даже проявявах яд. Когато човек е гневен, е кадърен да се обърне против всичко и всички. След целия яд и упреци: „ Татко, къде си, за какво ме изостави? “, се смирих и си споделих, че очевидно той е траял напред “, споделя Нана. Тв звездата към момента не знаела какво я чака в бъдеще, само че се зарича, че в случай че почине, то ще е след рака.
„ Може да е с 5 секунди по-рано, само че ще почине преди мен “, споделя с типичния си подигравателен звук водещата.
Инфо: 365novini

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР