Драматична сцена се е разиграла във ваксинационния център в Галиблинген,

...
Драматична сцена се е разиграла във ваксинационния център в Галиблинген,
Коментари Харесай

Поредна драма след поставена ваксина: Жена издъхна на паркин...

Драматична сцена се е разиграла във имунизационния център в Галиблинген, Германия. Жена е получила ненадейно зной след имунизация против новата коронавирусна зараза с препарата на Moderna. Малко по-късно 75-годишната германка е умряла в автомобила си, оповестява bild.de.

Един от лекарите в центъра е съумял да окаже първа помощ и е поставил кислородна маска на жертвата. На мястото пристигнала и кола за спешна помощ. Тогава дамата към момента била в схващане, само че по-късно положението й внезапно се влошило. Лекарите се пробвали да реанимират пациентката в колата за спешна помощ, само че макар напъните им, тя умряла.

По данни на регионалната администрация, 75-годишната жертва е имала хронично заболяване и е била посъветвана да се имунизира преди идната интервенция.

Представители на института „ Пол Ерлих “ и Министерството на здравеопазването на Бавария изследват случая.

Тази седмица бе обявено, че 32-годишна жена е умряла след имунизация с препарата против ковид на британско-шведската компания AstraZeneca.Тя се е почувствала зле няколко дни след имунизацията. Причините за кончината й са странични резултати от препарата – нарушавания в съсирването на кръвта и мозъчен кръвоизлив.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР