Драматична семейна история била разкрита в гръцкия град Лариса след

...
Драматична семейна история била разкрита в гръцкия град Лариса след
Коментари Харесай

51-годишна гъркиня не е излизала от дома си от 42 години

Драматична фамилна история била разкрита в гръцкия град Лариса след гибелта на 76-годишна жена. Тя живеела с 51-годишната си щерка, която се оказало, че не е излизала от жилището в центъра на града от 9-годишна възраст, когато била в трети клас, заяви гръцката телевизия Скай, като се базира на обява във в. „ Елефтерия “.

76-годишната пенсионерка била открита мъртва пред входа на дома си от собствен родственик. Въпреки първичните съмнения, че е паднала по стълбите, съдебномедицинската експертиза открила, че дамата е умряла от естествена гибел, до момента в който се е прибирала от магазина.

Полицейското следствие обаче разкрило една фамилна загадка, а точно че дъщерята на умрялата не е напускала фамилното жилище от цели 42 години!

Death of mother brings daughter’s plight to light
— Kathimerini English Edition (@ekathimerini)
Според информацията 51-годишната жена осъзнава обстановката, само че все пак било преценено, че се постанова да бъде извършено следствие от обществените служби, които да открият заради какви аргументи фамилията я е държало затворена в жилището в продължение на толкоз години, както и да реши в каква среда ще живее от тук нататък.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР