Драматична продължава да е ситуацията около преговорите между ГЕРБ и

...
Драматична продължава да е ситуацията около преговорите между ГЕРБ и
Коментари Харесай

Преговорите между ГЕРБ и ПП-ДБ продължават с блъфове, чака се решението на Борисов

Драматична продължава да е обстановката към договарянията сред ГЕРБ и ПП-ДБ за ново държавно управление. Поредният безусловен период, подложен от партията на Бойко Борисов, изтече в 12.00 ч. До съгласие не се е стигнало.

От друга страна, не престават спекулациите дали се е стигнало до цялостен неуспех, или договарянията са обновени с нов период – 15,00 ч.

От „ Дневник “, медия по-близка до „ Продължаваме промяната – Демократична България “, оповестяват, че договарянията са рестартирани точно с този нов период.

Според „ 24 часа “ обаче към този момент всичко е завършило и ГЕРБ ще върнат мандата на президента несбъднат също в 15,00 ч. Тази медия е по-близка до партията на Бойко Борисов.

Според Nova News договарянията са се провалили, като препъникамък били две министерства – на защитата и на енергетиката.

Всички медии се базират на неофициални източници. Източниците на „ Флагман “ не може да потвърдят или отрекат информациите и в двете направления.

Изглежда, че става въпрос за продължаващо блъфиране . Очаква се решението на ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов. Той не взе участие публично в договарянията, само че действително ръководи събитията в своята партия. Предполага се, че от него зависи развръзката на обстановката.

Към момента от двете политически сили резервират безмълвие. Президентството - също. 

 

Очаквайте детайлности

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР