Драматична е съдбата на една от внучките на последния шеф

...
Драматична е съдбата на една от внучките на последния шеф
Коментари Харесай

Генералската внучка - Гергана от „Фермата“ загубила две деца и преборила рака

Драматична е ориста на една от внучките на последния началник на УБО  - ГЕН. Георги Милушев, който понастоящем е притежател на огромна верига за черна и бяла техника, писа Ретро.  Кръстената на него Гергана е минала през серия житейски обрати, за които реши да опише след присъединяване си във „ Фермата “.



Три жестоки борби бележат живота на наследницата на генерала, оглавявал службата за защита на Тодор Живков до последно. Две седмици след сватбата й през 2014г. тя схванала, че е бременна. Покрай прегледите излиза наяве, че е болна от рак на шийката на матката. Лечението се оказало сполучливо, само че изгубила бебето. Навръх Бъдни вечер на идната година Гергана претърпява горчилката на насилствения аборт още веднъж.Семейството претърпяло кошмара не се отхвърля да сбъдне фантазията си. Така година по-късно се родил техният наследник - правнук на ген. Милушев.

Бившият началник на Управление безопасност и охрана (Пето управление н е на 85 години, дядо е на общо осем правнучета. Милушев се хвали, че фамилията му наброява 19 души и когато се съберат би трябвало да наемат конферентна зала.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР