>Драматичен театър Адриана Будевскаул. Цар Асен N360 коментара за Драматичен

...
>Драматичен театър Адриана Будевскаул. Цар Асен N360 коментара за Драматичен
Коментари Харесай

Представят премиера на пиесата Светлоносеца“

> Драматичен спектакъл " Адриана Будевска " ул. " Цар Асен " N36

0 коментара за Драматичен спектакъл " Адриана Будевска " Събития в обекта:Един безразсъден уикенд19:00/22.01.2019Виж всички 2 събития в Драматичен спектакъл " Адриана Будевска " С премиера на постановката " Светлоносеца " стартира новият креативен сезон на Младежката театрална натрупа " Валери и другари " към читалище " Асен Златаров 1940 " - Бургас. Пиесата ще се състои на 27-ми януари в салона на Драматичен спектакъл " Адриана Будевска " от 16.00 и 18.30 часа.

Това е една " божествена комедия " основана от зрелостника от ГРЕ " Г. С. Раковски " Продан Кралев. Пиесата показва Луцифер в една нова и непредвидена светлина. В нея може да откриете отговори на въпросите: Какво е Адът и има ли излаз от там? Какви са Ангелите и къде е Бог?

Билети и за двата спектакъла се продават на касата на НХК, а в самия ден от 15 часа и във фоайето на държавна такса " Адриана Будевска ".  Цената на билета е 8 лева, като средствата събрани от премиерата ще послужат за присъединяване на Младежката театрална натрупа в няколко юношески театрални фестивала през март, април и май.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР