Драматичен театър Адриана Будевскаул. Цар Асен N360 коментара за Драматичен

...
Драматичен театър Адриана Будевскаул. Цар Асен N360 коментара за Драматичен
Коментари Харесай

Театрална трупа за незрящи Виж представя спектакъла Червени рози

Драматичен спектакъл " Адриана Будевска " ул. " Цар Асен " N36

0 коментара за Драматичен спектакъл " Адриана Будевска " Събития в обекта: " Червени рози " от Алдо де Бенедети17:00/27.11.2018Регионалната съюзна организация в Бургас към " Съюз на слепите в България " има удоволствието да предложения всички свои членове и другари, както и бургазлии и гостите на града на неповторимо културно преживяване. Заедно със своите съидейници от театрална група за незрящи " Виж " от град Стара Загора ще ни подарят постановката " Червени рози " от Алдо де Бенедети.

Всеки, който посети държавна такса " Адриана Будевска " на 27 ноември от 17:00 часа, ще се наслаждения на незабравимото преобразяване на седем незрящи артисти, които ще ни потвърдят, че за волята, страстите и човешката добрина граници няма. А за край домакините са подготвили и специфична изненада. Каква е тя ще научите, единствено в случай че се присъедините към събитието. За в този момент можем да подскажем, че е музикална и е със специфичното присъединяване на млада дама от град Пловдив.

Културната вечер се провежда с общителното подпомагане и поддръжка на Община Бургас С  него се слага началото на цяла поредност от събития, отдадени на 3 декември- Международен ден на хората с увреждания.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР