Драматичен театър Адриана Будевскаул. Цар Асен N360 коментара за Драматичен

...
Драматичен театър Адриана Будевскаул. Цар Асен N360 коментара за Драматичен
Коментари Харесай

Представят 18 филма на София филм фест на брега“

Драматичен спектакъл " Адриана Будевска " ул. " Цар Асен " N36

0 коментара за Драматичен спектакъл " Адриана Будевска " Събития в обекта:Малко комедия19:00/28.02.2019Виж всички 4 събития в Драматичен спектакъл " Адриана Будевска " 18 кино лентата ще се борят за премията на община Бургас " Сребриста чайка ", като жури с ръководител проф. Георги Дюлгеров и членове Йорданка Ананиева, Борислав Чакринов, Лорис Мануелян, Мария Бенчева, Христо Димитров - Хиндо, Стефани Райчева, Слави Георгиев и Александра Ингилизова ще дефинира спечелилия.

Фестивалът ще се организира от 14 до 22 март в общинско кино " АБ " в постройката на държавна такса " Адриана Будевска ".

Успоредно с това публиката гласоподава след всеки филм по шестобалната система, а филмът с най-висока оценка ще вземе премията на публиката " Сребриста чайка ".

Освен българските късометражни филми от конкурсната стратегия " Джеймисън " в границите на фестивала ще бъдат показани българските филми - " Живи комини " (2018), " Прасето " (2018), " Ирина " (2018), " Áга " (2018), " Миниатюра за пиано " (2017) - вход свободен.

За втора година младежко жури ще гледа и прави оценка късометражните филми от програмата " Джеймисън ". Фаворитът ще получи Наградата на регионалния шеф - грамота и златен плакет. Още един от късометражните филми ще получи премия на " Зонта Клуб " - Бургас в размер на 1000 лева, той ще бъде разгласен от журито с ръководител проф. Георги Дюлгеров. Наградата се връчва за втора година.

За първи път " София филм фест на брега " провежда киноклас, воден от режисьора Надежда Косева. Кинокласът ще се организира в 3 стадия и ще даде опция на участниците да основат своя интерпретация на епизоди от кино лентата " Ирина " на Надежда Косева, който ще бъде показан в първия стадий на кинокласа.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР