Драмата за бившия испански национал Санти Касорла най-после е на

...
Драмата за бившия испански национал Санти Касорла най-после е на
Коментари Харесай

Свършва се кошмарът за контузен срещу Лудогорец

Драмата за някогашния испански национал Санти Касорла най-сетне е на път да завърши. Играчът на Арсенал се контузи през октомври 2016 година против Лудогорец в Шампионската лига и оттогава не е играл футбол.

Кракът му даже беше пред ампутация в един миг поради инфектиране на оперираното ахилесово сухожилие, само че най-сетне всичко е наред. Играчът претърпя последната си интервенция при започване на декември предходната година и от този момент беше на курс по фииотерапия.

Според медиите в родината му, този курс е към привършване, като от него му е останала не повече от седмица. След това ще може да се завърне към тренировките и когато натрупа физическа подготовка, ще е разполагаем на "артилеристите ".

Този път обаче също няма да е лек поради 16-месечното му неявяване от терените. Най-оптимистичните разновидности наподобяват за завръщането на Касорла в игра в средата на март. Той има контракт до края на сезона и ще има задоволително време въпреки всичко да си заслужи нов с изявите си до края на сезона, в случай че всичко е наред.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР