Драмата в отива към тотално разчистване на съперниците на Корнелия

...
Драмата в отива към тотално разчистване на съперниците на Корнелия
Коментари Харесай

ЧЕРВЕНА ИНТРИГА: Дъщерята на Овчаров фаворит за голям шеф в БСП

Драмата в отива към тотално почистване на противниците на Корнелия Нинова. На гилотината е комплициран шефът на най-голямата организация в страната - Калоян Паргов, който управлява от години алените в София. Гласуването на Национален съвет неприсъствено върви и ще приключи със несъмнено изчегъртване на Паргов още на следващия ден или най-късно в събота. Ако това стане, Калоян няма да може да заема какъвто и да е пост още година.

Любопитни са имената, които се въртят за заместител на Паргов. Най-яко е лобирането за Теодора Овчарова, щерка на някогашния министър Румен Овчаров, оповестява " Марица ". Дамата беше и в листите на парламентарните избори.
свързани новини70852преди 6 часа455582на 31.10.2020
Другото име, което настойчиво се върти, е на Евгений Белий, началник на социалистите в регион " Красна Поляна " и най-доверен човек на Нинова в столицата. Изборът ще се състои на 22 март.

Междувременно Паргов направи скандално изявление за готвената му промяна в ефира на ТВ Европа:

" Всички обвинявания против мен, поради които желаят да бъда осъден, са съшити с бели конци ", съобщи Калоян Паргов пред ТВ Европа, " Целта е да бъдат опетнени моето име и известност. И по този метод някои хора да овладеят личния си боязън от мен. При това боязън от нещо, което аз не съм направил до този миг, а точно да разглася кандидатурата си за ръководител на Българска социалистическа партия.

Постоянно съществува такова съмнение. Очевидно страхът идва от силата, която стои зад мен в лицето на Градската организация на - София и свършената работа. Тази офанзива против мен ще я дестабилизира, откакто през 2019-та година на локалните избори получихме доста добра оценка за резултатите - удвоихме, че и от горната страна, броя на общинските съветници и единствено 20 000 купени гласове разделиха нашия претендент за кмет от успеха.

При тези обстоятелства какъв брой състоятелни да са им обвиняванията в колаборация с ГЕРБ?! А през същата 2019-та година помним едно гласоподаване на депутати от групата на в поддръжка на Сотир Цацаров при избора му за ръководител на КПКОНПИ. Тогава повече от една трета от народните представители от гласоподаваха " За ".

А имаше публично партийно решение Цацаров да не бъде подкрепян. Трябва ли да желаеме наказване и за тогавашния ръководител на парламентарната група Корнелия Нинова?

Може би би трябвало, откакто на мен ми желаят наказване поради това, че общински съветници от са подкрепили Георги Георгиев от ГЕРБ за ръководител на СОС при тайното гласоподаване, което се случи, до момента в който аз самият бях под карантина поради Covid-19.

Това е отговорът ми на две от всичките обвинявания. Беше ми дадена опция в границите на предходната нощ да изразя документално моето мнение по техните претекстове за искане да ми бъде наложено наказване.

До един тези претекстове са погрешни! А образци по тях за съпоставяне сред Националния съвет и Градската организация мога да изреждам с часове. И по точките за съвещанията, и по реда на свикването им, и още, и още...

В обичаме да се хвалим, че сме най-демократичната партия. Очевидно и това не е правилно. Преминали сме към различен вид организация. И тъкмо това е терзанието на доста членове и симпатизанти, които подлагат на критика настоящето ръководство на Българска социалистическа партия.

Хората се опасяват, че пътят, по който върви партията, може да завърши съдбовно... Това е част от коментара за протичащото се сред " Леге " и " Позитано ", сподели още Паргов.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР