Драмата с раздялата с видимо изнерви капитана на , който

...
Драмата с раздялата с видимо изнерви капитана на , който
Коментари Харесай

Меси вече преодоля всичко, спокоен е треньорът на Барса

Драмата с раздялата с очевидно изнерви капитана на, който не се уплаши още веднъж непосредствено да нападне управлението. Тези кавги може да повлияят върху представянето на футболиста и на отбора като цяло, само че треньорът Роналд Куман наподобява убеден в навечерието на старта на “блаугранас” в Ла Лига. В неделя вечер отборът се изправя против Виляреял.

“Нормално е за даден състезател да бъде печален, когато негов другар се маха от клуба - съобщи Куман. - Но това е част от футбола. За мен най-важно е какво прави Меси на тренировките и дуелите. Досега по време на заниманията той постоянно е бил за образец. По време на вчерашната и днешната подготовка той сподели, че е преодолял всичко това. Нямам никакво подозрение у него.”

Наставникът не изключва привличането на нов нападател, като спряганите имена са тези на от и на от. “Клубът би трябвало да бъде в подготвеност по всяко едно време да укрепи отбора. Търсим способи да станем по-добри. Но пък евентуално това, което аз желая като треньор, е невероятно на фона на финансовото положение на клуба. Важно е да приказваме за това, с което разполагаме”, изясни Куман.

Бившият селекционер на Нидерландия удостовери, че Барселона ще играе в нова скица спрямо предходните сезони - 4-2-3-1. “Очевидно е, че би трябвало да сме по-стабилни в отбрана. Като цяло променяме схемата на игра и ще пресираме по-високо. Това са радикални дейности и ще ни би трябвало време”, приключи Куман.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР