Драмата с болестта и операцията на народната любимка от 90-те

...
Драмата с болестта и операцията на народната любимка от 90-те
Коментари Харесай

Скандалната Албена Вулева се намеси в драмата с очите на Саш...

Драмата с заболяването и интервенцията на националната фаворитка от 90-те години Сашка Васева накара цяла България да ѝ стиска шалци. Преди дни певицата призна в народен ефир за кошмара, през който минава през последните няколко месеца, и съумя да разплаче всички фенове, даже тези, които в продължение на години не спираха да я хулят. 

Журналистката с изострен и свадлив език Албена Вулева, която е омаскарявала не една или две звезди в предаването си " Сигнално жълто ", също сподели сърце в тази обстановка, а драмата на Сашка я накара да се разчувства, написа slava.bg. 

" Колко тъжно...Здравето е най-важно! Сашка е доста добър човек, поисквам й да се оправи бързо и да се върне към предходното си лъчение. Не заслужава да наподобява по този начин тъжно... ", гласи коментарът на Вулева в обществените мрежи. 

 undefined

Сашка мина през животоспасяваща интервенция за отстранява на израстък. Тя не губи вяра, че един ден ще прогледне и моли хората да я канят по участия, тъй като музиката е нейния живот. Преди броени дни се качи на сцената на " Пирин фолк ", а цялата зала бе на крайници по време на нейното осъществяване. Съдбата на Сашка не оставя бездушни даже най-големите й душмани.

Тези, които в действителност познават Сашка, споделят за нея, че е прелестен човек и по никакъв метод не заслужава да страда толкоз доста. Всички се молят, че ще се случи знамение и тя ще е още веднъж предходната лъчезарна жена, която сме привикнали да виждаме от дребния екран.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР