Драмата около бъдещето на вратаря Давид де Хеа в Манчестър

...
Драмата около бъдещето на вратаря Давид де Хеа в Манчестър
Коментари Харесай

Официално: Де Хеа се обвърза за дълго с Юнайтед

Драмата към бъдещето на вратаря Давид де Хеа в Манчестър Юнайтед публично завърши. Испанският национал парафира нов 4-годишен договор с „ алените дяволи” и пресече всички спекулации.

Мадридчанинът носи екипа на манчестърци от 2011 година насам, когато мина от Атлетико Мадрид. С течение на времето той се трансформира в безспорен титуляр под рамката, въпреки че имаше миг, когато беше доста покрай трансфер в Реал Мадрид (през лятото на 2015 година, когато ментор на отбора беше Луис ван Гаал). Сега всичко сред двете страни наподобява много по-прозрачно и ясно с договор, който ще изтече на 30 юни 2023 година.

This is his home.@D_DeGea #MUFC pic.twitter.com/IkAs23iSOK
— Manchester United (@ManUtd) September 16, 2019
„ Беше същинска привилегия да прекарам 8 години в този популярен клуб и опцията да продължа кариерата си в Манчестър Юнайтед е невероятна чест”, съобщи Де Хеа пред клубния уебсайт. „ Откакто дойдох тук, в никакъв случай не съм си представял, че ще изиграя над 350 мача за този клуб. Сега бъдещето ми е организиран и всичко, което желая да сторя, е да оказа помощ на този отбор да реализира това, което имам вяра, че е по силите ни, и още веднъж да печелим титли дружно.”

✍️ @D_DeGea is here to stay! #MUFC #DaveSaves
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР