Драмата на върха във Втора професионална лига се проектира и

...
Драмата на върха във Втора професионална лига се проектира и
Коментари Харесай

Драма в Радомир: пълен обрат и спасение за Струмска слава, Оборище отиде при аматьорите

Драмата на върха във Втора професионална лига се проектира и в дъното на класирането, където Струмска популярност (Радомир) и Оборище (Панагюрище) се изправиха един против различен в дуел на живот и гибел. Домакините се нуждаеха от нулево тъждество или наложителна победа, с цел да си подсигурят и следващата година мястото измежду експертите.

В последна сметка, въпреки и да изоставаха в резултата 20-ина минути преди края след гол на Тодор Чаворски, радомирци се втурнаха на взлом след полученото попадение и стигнаха до цялостен поврат и победа с 3:1 над Оборище. Ивайло Стоянов изравни в 77-ата, а в 81-ата Георги Иванов даде криле на съотборниците си. Крайното 3:1 оформи Мартин Василев, който се разписа в личната си мрежа малко преди последния съдийски сигнал.

С успеха вкъщи Струмска популярност събра 36 точки в актива си и приключи тъкмо над чертата - на 12-то място. Първият тим, който остана под нея, пък е точно Оборище (Панагюрище). Тимът от стадион “Орчо Войвода” се показа на извънредно високо равнище след идването на Радослав Боянов тази пролет, само че все пак не съумя да сътвори знамение. Втора лига 30 кръг, събота 19 май  Струмска популярност (Радомир) 3:1краен резулат  Оборище (Панагюрище)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР