Драмата между Теди Александрова и Емрах Стораро започна да мяза

...
Драмата между Теди Александрова и Емрах Стораро започна да мяза
Коментари Харесай

Драмите между Теди Александрова и Емрах не спират! Тя искала да се самоубива, той й счупил носа

Драмата сред Теди Александрова и Емрах Стораро стартира да мяза на микс сред турски и латински сериали. Бившите гаджета не стопират да си вадят кирливите ризи. По думи на русокоската синът на Тони Стораро й е счупил носа. Тя документира това с снимки на чатове сред двамата. От фотосите ясно се вижда по какъв начин Емрах моли за опрощение някогашната си обичана.

„ Съжалявам, пате. Прости ми ", написа дребният Стораро. А Александрова му отвръща, че няма да споделя на лекарите и полицията, че точно Емрах й е протегнал ръка.

Певицата изясни, че е извънредно афектирана от думите по неин адрес от страна на Емрах и е неуважително. Преди дни братът на Фики назова някогашната си „ баба “.

„ Сега ще ви кажа, че не трети човек, а татко му уважаваният Тони Стораро, ни раздели ", безапелационна е русокоската. Емрах също не остана задължен на Александрова.

Двамата бяха дружно повече от година и половина. Според Емрах чатовете, които демонстрира Александрова, не са същински. „ Над 10 пъти ми е казвала, че желае да се самоубие. И то седмици след гибелта на най-хубавия ни другар (б.а. засяга Денис Теофиков). Баща ми направи курбан за мое здраве, откакто се разделих с нея. Благодаря на Господ, че ме раздени със Сатаната “, споделя Емрах.

И сподели видео на nоследователите си по какъв начин Александрова изпада нервна рецесия, написа " България Днес ". Според наследника на Тони Стораро Теди му е направила магия. Така той е съумя да се влюби в нея . „ Бил съм под въздействието на циганските вълшебства, с които се занимава “, счита Емрах.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР