Драмата между Скутър Браун и Тейлър Суифт е сред най-големите

...
Драмата между Скутър Браун и Тейлър Суифт е сред най-големите
Коментари Харесай

Скутър Браун се извини на Тейлър Суифт: „Не постъпих правилно спрямо нея!“

Драмата сред Скутър Браун и Тейлър Суифт е измежду най-големите музикални кавги на последното десетилетие – и през днешния ден наподобява към този момент (най-накрая) клони към своя край.

През 2019 музикалният продуцент Скутър Браун купи компанията, стояща зад първите шест албума на Тейлър – Big Machine, и с това закупи авторски права върху песните на звездата. Това вбеси певицата, която твърдеше, че категорично декларирала несъгласието си по отношение на това той да има музиката ѝ. Нещо повече: тя желала да откупи правата към траковете си – измежду които мегахитове като Shake It Off и Bad Blood, само че (по нейни думи) не ѝ бил даден късмет. 

В отговор на спора Тейлър реши да презапише всичките си албуми, като до момента на пазара са излезли два – Fearless (Taylor’s Version) и Red (Taylor’s Version). До скоро единствената реакция на Скутър по мотива бяха изказванията, че се опитал да реализира консенсус с певицата, само че тя изрично отказала да го изслуша. В ново изявление за радио NPR обаче, продуцентът признава, че не подходил към договорката с Big Machine по най-хубавия вероятен метод. 

Ако бях подложен в същата обстановка още веднъж, бих постъпил по различен метод, “ прям е той. „ Научих значим урок от разногласието с Тейлър Суифт. “ Обяснява, че една от клаузите в контракта му го серпантина от това да дискутира детайлите по договорката, до момента в който тя още се сключвала. „ Не ми беше разрешено да контрактувам с Тейлър преди подписването, “ споделя Скутър. „ Очаквах, че тя просто ще ме изслуша и ще ме остави да ѝ обясня този факт: в този момент към този момент знам, че не мога да върша такива догатки от името на хора, които не познавам. Арогантно е. “ 

Предстои да забележим дали певицата ще одобри извинението му, а в това време чакаме с неспокойствие излизането на новия ѝ албум Midnights на 21 октомври.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР