Драмата между Huawei, Google и администрацията на Доналд Тръмп продължава

...
Драмата между Huawei, Google и администрацията на Доналд Тръмп продължава
Коментари Харесай

Huawei отвори врата за сваляне на Google приложения

Драмата сред Huawei, Гугъл и администрацията на Доналд Тръмп продължава да е налице, макар че в последно време фокусът по-рядко пада върху нея, заради известни за всички ни аргументи.
 Huawei, Фейсбук, Instagram, Twitter и новите приложения, които влизат в AppGallery
Фейсбук, Instagram и Twitter влизат в AppGallery на Huawei

Нови попълнения

От Huawei обаче не стопират да мислят и да работят по способ за обезпечаване на достъп до приложенията на Гугъл, като през последните седмици чухме и че компанията напредва със личния си магазин за приложения.

Тази седмица GizChina разкри, че притежателите на Huawei P40 Lite към този момент имат достъп до приложение в AppGallery, което се назовава AppSearch.
 Снимка 472314

AppSearch служи като външна търсачка за мобилни приложения и обезпечава линкове за събаряне на стратегии като YouTube, Gmail, Гугъл Maps и така нататък от трети уеб сайтове, измежду които са Amazon AppStore, APKPure, apkmonk и други.

Ходът на Huawei е много интелигентен, тъй като по този метод компанията теоретично не нарушава възбраните за продажби на устройства с стратегии на Гугъл и дава опция на потребителите си да избират сами.

Засега не излиза наяве дали AppSearch е деен и за други модели на Huawei.
 Huawei, Гугъл и по какъв начин американската компания желае да възвърне връзките си с китайския си сътрудник
Гугъл отново желае да работи с Huawei

Добри вести за потребителите

Много значимо е да отбележим, че Huawei не може да даде гаранция, че приложенията, свалени през AppSearch, ще работят вярно, ще получават ъпдейти и ще са предпазени от вируси и пробиви.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР