Драма във Враца. Жена на 31 години и 3-годишния ѝ

...
Драма във Враца. Жена на 31 години и 3-годишния ѝ
Коментари Харесай

Ужас във Враца! Майка и сина ѝ заклани

Драма във Враца. Жена на 31 години и 3-годишния ѝ наследник са открити потънали в кръв в жилище, което се намира в блок „ Химик “ 10.

Според информация на „ Конкурент “, доказана от прокуратурата, на кървавата панорама се натъкнали децата от предходния брак на брачна половинка на жертвата – 31-годишна гражданка на Словакия.

Мъжът незабавно повикал Бърза помощ, а медиците установили гибелта на жена му и открили слаби витални индикатори на 3-годишното момче. То е било закарано в началото във врачанската болница, откъдето е превозено в клиниката по незабавна медицина „ Пирогов “ в София.

Според окръжния прокурор на Враца Владимир Сираков, формирано е досъдебно произвеждане по чл.115 от Наказателния кодекс за ликвидиране. То е под надзора на държавното обвиняване.

В момента текат огледи и разпити, както и наложителните за случая процесуални и следствени дейности. Не се изключват никакви версии, само че съгласно проверяващи водещата е, че майката е протегнала ръка на детето си, а по-късно се е самоубила.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР