Драма със самолет до София! На летището в Лондон хвърчат

...
Драма със самолет до София! На летището в Лондон хвърчат
Коментари Харесай

Драма със самолет до София! На летището в Лондон хвърчат линейки и охрана, а пилотът…

Драма със аероплан до София! На летището в Лондон хвърчат коли за спешна помощ и защита, а пилотът… Невероятна драма бави с съвсем 3 часа вечерния полет от Лондон до София на BA, съобщи „ Марица “, цитирайки пасажери на борда.

Те обяснили пред изданието, че повода е в пасажер, евентуално българин, който се почувствал зле преди излитането.

Линейка с парамедици пристигнала незабавно, с цел да откара мъжа до болница. Сънародникът обаче внезапно отказал да слезе от самолета. Настъпил безпорядък. Екипажът обаче бил безапелационен, че не може да излети с човек в неприятно здравословно положение, до момента в който не бъде прегледан от медиците.

Драма със аероплан до София! На летището в Лондон хвърчат коли за спешна помощ и защита, а пилотът… 15.08.24 20:45 Събщиха значима вест за всички работодатели и чиновници! 15.08.24 20:14 Заснеха Румен Гайтански – Вълка и жена му да се разхождат из София (СНИМКИ) 15.08.24 19:55 НА ЖИВО: Екшън пред Президентството и Министерски съвет поради закона за ЛГБТ-пропагандата 15.08.24 19:26 Илхан Андай пред SafeNews: Движение за права и свободи – с две листи 15.08.24 19:03

Въпреки многократни подканяния от екипажа и някои от пасажерите, обаче болният отказал да слезе. На място били извикани охранители. С триста зора българинът най-сетне бил свален и качен в колата за спешна помощ. „ Триста индивида чакахме един. Безобразие “, възропта източника на изданието.

На всичкото от горната страна обаче се появил нов проблем.

Известно е, че водачите са със строго контролирано работно време. Заради сигурността на полетите не се позволява те да го прекрачват.

Според правилника трябвало да бъде заменен водачът, защото следва връщане от София до Лондон по нощите и титулярът щял да нахвърли седмичния си предел за полети, обяснили от екипажа.

Преди малко е дошъл авариен водач. И се чака всеки момента да бъде обещано позволение за политане.

Подобни подиуми не са необичайност по маршрута до София. Понякога то се случва поради пердах сред наши мургави сънародници. Свидетелят на трагичната сцена е бил очевидец и на именития полет, минал в пердах сред членовете на ромски оркестър, спорящ за бакшиши. „ Музикантите не стопираха да се постановат и трябваше да бъдат застрашени с изключително кацане в Будапеща и арести, с цел да се поспрат “, добави той.

Източник: Марица

Още вести четете в: Живот За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР