Драма на летището. Отменят полети, стотици в снежен капан Истерия

...
Драма на летището. Отменят полети, стотици в снежен капан Истерия
Коментари Харесай

Летище Пловдив опитва да спаси полетите до Лондон и...

Драма на летището. Отменят полети, стотици в снежен капан Истерия на летището: 500 пасажери мръзнат и чакат самолети 130 българи бедстват на летище в Тимишоара Блокираните в Тимишоара българи търсят помощ от президента Готвят държавен аероплан за българите в Тимишоара Хепиенд! Блокираните пловдивчани изхвърчат от Тимишоара Бедстващите от Тимишоара кацнаха на летище Пловдив СНИМКИ

Новият сняг, който падна над Пловдив тази нощ, и ниските температури провокираха нова суматоха на летището и измежду клиентите на самолетната компания " Райънеър ". Пътниците и техни родственици звънят на пожар и търсят информация ще дойдат ли самолетите от Милано и Лондон тази вечер.

Завчера аеропортът затвори, откакто екипът не съумя да се оправи с почистването на пистата. Днес техниката е извадена на трасето още от сутринта. Не е ясно обаче, дали до края на деня ще се оправи с обледяването и така наречен " неприятен спирачен резултат ".

За тази вечер са планувани 4 полета - кацане и политане на машината от Лондон /20,15 и 20,20 ч/ и по-късно обслужване на полета за Бергамо /кацане в 20,40 и политане в 21,05 ч/. И двете дистинации се обслужват от компанията " Райънеър ". Точно с нейните полети до Пловдив завчера имаше проблеми. Самолетите от й Тел Авив, Шарлероа и Франкфурт кацнаха в София, пътуващите за Москва престояха над 24 часа в Пловдив, а полетът от Лондон бе признат в Тимишуара, където над 130 пасажери бедстваха и се наложи част от тях да бъдат превозени с държавния " Еърбъс ".

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР