Драма, достойна за филм на Емир Костурица, се е разиграла

...
Драма, достойна за филм на Емир Костурица, се е разиграла
Коментари Харесай

13-годишна от Бургас заплаши да се хвърли в езерото Вая, ако не се омъжи за своя любим мъж

Драма, почтена за филм на Емир Костурица, се е разиграла в бургаския кв. “Горно Езерово “. За нея разбираме от решение на Районния съд в Бургас, с което малолетен юноша се осъжда на пробация.

През лятото на 2018 година А.Е.С. се влюбва в 13-годишната тогава Г.С.Д. Той афишира на родителите си, че желае да се ожени за приятелката си. Както повеляват традициите, майка му се среща с майката на момичето и желае разрешението й за брак. Първоначално обаче не получава такова, самото момиче също желае да се задоми и заплашва, че в случай че не й разрешат ще се самоубие, хвърляйки се в езерото Вая, написа Флагман.бг.

Пристисната от събитията майката дава благословията си, а още преди да е навършила 14 години тийнейджърката забременява. Бащата, който тогава е седмокласник напуща учебно заведение, с цел да работи. Нает е в строителна компания. 9 месеца по-късно той става татко – на момиченце. Историята обаче не свършва тук.

А.Е.С. се разделя с Г.С.Д., само че единствено след няколко месеца двамата още веднъж се събират. В това време момичето още веднъж е бременна – на 14 години с второ дете. След раждането му тя афишира, че детето е от различен и бива напъдена от вкъщи на мъжа си.

Впоследствие е известена прокуратурата, която внася обвинителен акт против младежа, защото е спал с малолетна. Държавното обвиняване желае наказване „ пробация “, само че Районният съд в Бургас го осъжда на публично неодобрение.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР