Дръж се, моето момче! С тези думи изрази притеснението си

...
Дръж се, моето момче! С тези думи изрази притеснението си
Коментари Харесай

Извадиха Ласкин от кома! Майка му плаче: Дръж се, моето момче!

Дръж се, моето момче! С тези думи изрази терзанието си майката на Иван Ласкин, която, откогато научи новината за положението му, не може мира да си откри, плаче по през целия ден и се моли синът й да откри сили и да се пребори с предизвикването.

Цялото семейство на известния артист е в подготвеност да подари кръв и каквото е нужно, с цел да се възвърне той, написа "България Днес ". Братята на Ласкин - Светослав и Евгени, също непрекъснато държат връзка с докторите от ВМА и дамата на Иван - Александра.

"Случих на братя, и на обич, и на всичко ", написа Иван Ласкин под фотография с единия от братята си, който му честити Ивановден. Тазгодишния 7 януари евентуално артистът ще прекара в болничното заведение. Всичките му обичани хора се молят той да се оправи.

Според всички положението на Ванко върви към усъвършенстване, въпреки публично да не се оповестяват сходни прогнози. Колеги на артиста даже са сигурни, че Ласкин е изведен от изкуствената кома, в която бе наложително въведен поради нечовешките болки, които изпитвал.

"Донор ще се откри. Вече има хора, които са подготвени да дадат част от черния си дроб за него - познати и непознати. Тялото му единствено би трябвало да се пребори с интоксикацията, за което ще му би трябвало и много мощен дух ", споделиха близки до Алекс Сърчаджиева. Самата тя към момента се държи и даже не разрешава на сътрудници да приказват за положението на Ласкин пред щерка й София. Алекс играе в Сатиричния спектакъл и е от любимките на феновете.

Притеснена за положението на татко си е и първата щерка на артиста - Люба. Майка й е колежка на Ласкин - Мирослава Гоговска. Двамата се срещат много млади и момичето се случва "случайно " и непланирано. "Имали сме проблеми с Иван, защото аз се грижех главно за Люба. Той рядко я виждаше, а плащаше единствено когато може. Трудно ми беше, популярност на Бога, че момичето ни израсна толкоз възпитано и прелестно ", споделя от своя страна Мирослава Гоговска.

Близките на Иван Ласкин са безапелационни, че главно за утежняването на положението му бил фактът, че две седмици преди да влезе в болничното заведение, той понесе огромна загуба - след малко боледуване умря татко му Славчо. Това се отразило извънредно тежко на артиста, който бе доста непосредствен с него и двамата си братя.

"Аз съм оптимист и считам, че Иван ще се оправи. Разговаряхме много пъти, до момента в който лежеше в "Пирогов ". Вдъхнах му сили и кураж да се бори, по мъжки, считам, че нещата ще се оправят ", показа шефът на артистите Христо Мутафчиев, който е от най-близките другари на артиста.

И други се молят за бързото възобновяване на Ласкин - ловната дружинка "Меляне ", която взе участие в молитва за негово здраве. "Дръж се, Ванка, ловните завършения те чакат. Има още доста неща да преживееш ", показа и приятелят на Ласкин измежду ловците - Робърт Атанасов. Останалите от колектива - Павлин Бацила, Цури Бръснаря, Иван Радев, Цецо Къловеца и останалите от община Роман, също приканиха артиста за кураж.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР