Дръж се, моето момче!“, с тези думи изрази притеснението си

...
Дръж се, моето момче!“, с тези думи изрази притеснението си
Коментари Харесай

Майката на Иван Ласкин: Дръж се, моето момче! Актьорът бе изваден от изкуствената кома

„ Дръж се, моето момче! “, с тези думи изрази терзанието си майката на Иван Ласкин, която, откогато научи новината за положението му, не може мира да си откри, плаче по през целия ден и се моли синът й да откри сили и да се пребори с предизвикването, научи HotArena.

Цялото семейство на артиста е в подготвеност да подари кръв и каквото е нужно, с цел да се възвърне той. Братята на Ласкин – Светослав и Евгени, също непрекъснато държат връзка с докторите от ВМА и дамата на Иван – Александра, писа „ България Днес “.

Според всички положението му върви към усъвършенстване, въпреки публично да не се оповестяват сходни прогнози. Колегите на артиста са сигурни, че Ласкин е изваден от изкуствената кома, в която бе наложително въведен поради безчовечен болки, които изпитвал.

„ Донор ще се откри. Вече има хора, които са подготвени да дадат част от черния си дроб за него – познати и непознати. Тялото му единствено би трябвало да се пребори с интоксикацията, за което ще му би трябвало и много мощен дух “, споделиха близки до Алекс Сърчаджиева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР