Дръж се, моето момче!. С тези думи изрази притеснението си

...
Дръж се, моето момче!. С тези думи изрази притеснението си
Коментари Харесай

Майката на Иван Ласкин: Дръж се, моето момче!

" Дръж се, моето момче! ". С тези думи изрази терзанието си майката на Иван Ласкин, която, откогато научи новината за положението му, не може мира да си откри, плаче по през целия ден и се моли синът й да откри сили и да се пребори с предизвикването. Цялото семейство на известния артист е в подготвеност да подари кръв и каквото е нужно, с цел да се възвърне той. Братята на Ласкин - Светослав и Евгени, също непрекъснато държат връзка с докторите от ВМА и дамата на Иван - Александра.

Според всички положението на Ванко върви към усъвършенстване, въпреки публично да не се оповестяват сходни прогнози. Колеги на артиста даже са сигурни, че Ласкин е изведен от изкуствената кома, в която бе наложително въведен поради нечовешките болки, които изпитвал.

" Донор ще се откри. Вече има хора, които са подготвени да дадат част от черния си дроб за него - познати и непознати. Тялото му единствено би трябвало да се пребори с интоксикацията, за което ще му би трябвало и много мощен дух ", споделиха близки до Алекс Сърчаджиева. Самата тя към момента се държи и даже не разрешава на сътрудници да приказват за положението на Ласкин пред щерка й София. Алекс играе в Сатиричния спектакъл и е от любимките на феновете.

Притеснена за положението на татко си е и първата щерка на артиста - Люба. Майка й е колежка на Ласкин - Мирослава Гоговска. Двамата се срещат много млади и момичето се случва " инцидентно " и непланирано. " Имали сме проблеми с Иван, защото аз се грижех главно за Люба. Той рядко я виждаше, а плащаше единствено когато може. Трудно ми беше, популярност на Бога, че момичето ни израсна толкоз възпитано и прелестно ", споделя от своя страна Мирослава Гоговска.

Близките на Иван Ласкин са безапелационни, че главен за утежняването на положението му бил фактът, че две седмици преди да влезе в болничното заведение, той понесе огромна загуба - след малко боледуване умря татко му Славчо, твърди " България Днес ". Това се отразило извънредно тежко на артиста, който бе доста непосредствен с него и двамата си братя.

" Аз съм оптимист и считам, че Иван ще се оправи. Разговаряхме много пъти, до момента в който лежеше в " Пирогов ". Вдъхнах му сили и кураж да се бори, по мъжки, считам, че нещата ще се оправят ", показа шефът на артистите Христо Мутафчиев, който е от най-близките другари на артиста.

И други се молят за бързото възобновяване на Ласкин - ловната дружинка " Меляне ", която взе участие в молитва за негово здраве. " Дръж се, Ванка, ловните завършения те чакат. Има още доста неща да преживееш ", показа и приятелят на Ласкин измежду ловците - Робърт Атанасов. Останалите от колектива - Павлин Бацила, Цури Бръснаря, Иван Радев, Цецо Къловеца и останалите от община Роман, също приканиха артиста за кураж.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР