Dragons’ Den е изправен пред нов натиск, след като наблюдател

...
Dragons’ Den е изправен пред нов натиск, след като наблюдател
Коментари Харесай

Dragons` Den ear seeds скандал, надяващ се, че „вероятно“ е нарушил правилата за рекламиране, твърди пазач

Dragons’ Den е изправен пред нов напън, откакто наблюдаващ сподели, че бизнесмен в шоуто „ евентуално “ е нарушил разпоредбите за рекламиране.

Giselle Boxer твърди, че нейната марка за акупунктура Acu Seeds й е помогнала да се възвърне от МЕ. Пронаучната група The Good Thinking Society писа до Службата за рекламни стандарти, с цел да се оплаче от подвеждащи изказвания на уеб страницата на Acu Seeds.

В него се споделя: „ Acu Seeds настояват, че техните артикули могат да лекуват всевъзможни положения, в това число безпокойствие, мигрена, хормонални проблеми, бодърствуване и загуба на тегло. “

Майкъл Маршал от групата получи имейл от ASA тази седмица, в който се споделя, че „ евентуално ще има явен проблем според разпоредбите “. Той сподели, че това повдига въпроси по отношение на надлежната грижа на BBC при допускането на Acu Seeds в шоуто.

Той сподели: „ Обикновено ASA проверява първо – в този случай те са отишли ​​направо към правоприлагането, което значи, че беше явно, че тези изказвания са в нару...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР