Драгомир Стойнев (БСП) с приказен гаф вчера. Направил разговор с

...
Драгомир Стойнев (БСП) с приказен гаф вчера. Направил разговор с
Коментари Харесай

Стоян Панчев: Драгомир Стойнев противоречи на изразената от Корнелия Нинова позиция за еврото

" Драгомир Стойнев (БСП) с баснословен гаф през вчерашния ден. Направил диалог с Кристин Лагард и основал панегирик в най-хубавите обичаи на своята партия, единствено че вместо Съветски съюз, рубла и Съвет за икономическа взаимопомощ - употребени са модерните, брюкселски еквивалентни.

Монетарната политика на еврозоната - съществена причина за инфлацията през днешния ден - била " стратегически триумф ".
Стоян Панчев: Носителите на смяната имат същия метод към еврозоната, какъвто беше на ГЕРБ
" Записаното в новото съдружно съглашение по отношение на еврозоната, демонстрира същия метод, както при други противоречиви тематики. А точно - замазв...
Прочети повече
Работещите, бедните и пенсионерите изнемогват под натиска на цените...заради ЕЦБ, еврото и Лагард (Мадам Инфлация, съгласно немския Билд).

Стойнев - техният политически представител - не му дреме. Той си чати и дипли хвалбите ", написа икономистът Стоян Панчев в обществената мрежа Facebook. И добавя:

Обсъдени били достиженията на еврото за 20 години битие. Вероятно най-високите дългови равнища в спокойно време? Може би, непрекъсната потребност да се избавя " планът " с цената на я Гърция, я Италия?

Още по-интересно,Стойнев опонира на изразената от Корнелия Нинова позиция, че не би трябвало да се бърза с премахването на лв.. Както и с мнението на 80% от гласоподавателите на Българска социалистическа партия, които са срещу еврото.
Инфлацията в еврозоната с нов връх
Годишната инфлация в еврозоната ще доближи рекордните 5% за месец декември 2021 година, сочат експресните оценки на европейската стати...
Прочети повече
Соц партията е решила да даде едно електорално рамо на " Възраждане ", приключва обявата си икономистът.

По време на видеоконферентната среща на ръководителите на Комисиите по европейски въпроси на парламентите на Европейския съюз Стойнев съобщи, че " еврото не е просто монета, а и притежател на правилата и полезностите на демократична Европа ". Кризата, в която действат стопанските системи сега, щеше да има съществени последствия за държавите-членки без стабилизиращия резултат на единната валута.

Еврото има и позитивен резултат за опазване на политическата непоклатимост в Евросъюза. Международните позиции на еврото се резервираха постоянни – то е аварийна валута и валута, с която се емитира дълг и се правят търговски разплащания “, уточни още Стойнев.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР