Драгомир се забил в задницата на Тойотата и натиснал газта

...
Драгомир се забил в задницата на Тойотата и натиснал газта
Коментари Харесай

Екшън в Бургас! 62-годишният Драгомир загази, след като седна пиян зад волана, помете джип и избяга

Драгомир се забил в задницата на Тойотата и натиснал газта на колата си „ Хонда Джаз “, вместо да остане на мястото на случая и да си понесе отговорността

62-годишният Драгомир Желев спретна утринен екшън по улиците на Бургас. Около 8.42 часа в региона на кръстовището на бул. „ Димитър Димов “ и входа за ж. к. „ Зорница “, наоколо до бензиностанция „ Шел “, той профучал с Хондата си  и помел джип „ Тойота CX-R “, с бургаска регистрация, взет чартърен. Зад кормилото на возилото от рент-а-кар бил 42-годишен бургазлия.

Драгомир се забил в задницата на Тойотата и натиснал газта на колата си „ Хонда Джаз “, вместо да остане на мястото на случая и да си понесе отговорността.

62-годишният бургазлия, който очевидно имал от какво да се тормози още повече, потеглил внезапно с автомобила си по бул. „ Димитър Димов “ в посока ул. „ 24-ти Черноморски пехотен полк “.

Водачът на Тойотата го последвал, като потърсил помощ на тел. 112. На паркинга на клопките в Морската градина 62-годишният бургазлия спрял автомобила си, само че не видял, че е следван в непосредствена непосредственост от 42-годишния лидер на втория автомобил.

 Дошлите на място чиновници от „ Пътна полиция “ при ОДМВР-Бургас тествали двамата водачи за приложимост на алкохол, като дрегерът отчел 1,53 промила за Драгомир Желев, който фучал с Хондата си рано сутринта. Той е арестуван за период до 24 часа. Работата по случая продължава от чиновници на Пето Районно ръководство – Бургас.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР