Драгомир Петров постигна победа със съдийско решение в категория до

...
Драгомир Петров постигна победа със съдийско решение в категория до
Коментари Харесай

Драго Петров надделя над Теодор Гаврилов на Grand Fight Arena 2

Драгомир Петров реализира победа със съдийско решение в категория до 68 кг по разпоредбите на муай тай против Теодор Гаврилов пред над 2000 фенове в зала "Асикс Арена " на Grand Fight Arena 2. И двамата заслужиха поздравленията на почитателите в София за сърцатото си показване на кръга.

Първата чат бе равностойна, като и двамата бяха доста дейни, първоначално се впускаха повече в клинчове, а малко по-успешен в тях изглеждаше Петров. Той пласира и повече попадения с ръцете си, като Гаврилов не разчиташе толкоз на тях в началните минути на борбата. В първия клинч за втория рунд Гаврилов изплю несъзнателно гумата си, а пък малко по-късно Петров загуби равновесие и падна по тил. Теодор продължаваше да стъпва напред, само че Драго го засрещаше доста добре с лоукикове. Точно в последната секунда на рунда Гаврилов се строполи на земята в един от ъглите по тил, само че не стана ясно дали е предизвикано от удар, или от загуба на баланс.

След като във втория рунд феновете видяха и по-зрелищни осъществявания като ляв спининг-бек-фист, при започване на заключителната част Петров опитва с отскок да пласира челен ножичен кик, само че не го пласира чисто и само се озова на пода по тил. В средата на рунда страхотни комбинации от леви и десни крошета на Петров накараха почитателите да се зачудят дали Гаврилов въобще ще издържи до последната сирена. Той обаче сподели дух на войник и се задържа на краката си, като на финала и двамата очевидно бяха изчерпали физическите си сили.
Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР