Драгомир Драганов положи клетва като народен представител от ГЕРБ-СДС в

...
Драгомир Драганов положи клетва като народен представител от ГЕРБ-СДС в
Коментари Харесай

Драгомир Драганов положи клетва като депутат от ГЕРБ-СДС на мястото на Десислава Атанасова

Драгомир Драганов постави клетва като депутат от ГЕРБ-СДС при започване на пленарното съвещание. Той заема мястото на Десислава Атанасова, която беше определена за парламентарен арбитър.

 

Парламентът приключи пълномощията на Десислава Атанасова като депутат през вчерашния ден. Оставката ѝ бе призната със 135 гласа " за " от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи. " Против " гласоподаваха 31-ма от Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и един от ПП-ДБ.

 

Доскорошният водач на парламентарната група на ГЕРБ-СДС се отдръпва от Народното събрание, откакто беше определена за парламентарен арбитър. 

 

От парламентарната естрада беше оповестено, че Бойко Борисов става ръководител на ПГ на ГЕРБ-СДС, заместник-председатели са Деница Сачева, Теменужка Петкова, Рая Назарян и Румен Христов, секретар – Александър Ненков.

 

Десислава Атанасова беше водач на парламентарната група на ГЕРБ-СДС в 5 следващи Народни събрания - 45-ото, 46-ото, 47-ото, 48-ото и до неотдавна в 49-ото Народно заседание.

 

Депутатите ще обсъдят през днешния ден на първо четене три законопроекта за промени в Закона за здравното обезпечаване. В дневния ред е още първото четене на Законопроект за силата от възобновими източници в морските пространства и второто четене на промени в Закона за запасите от петрол и нефтопродукти. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР