Драгомир Драганов от ГЕРБ-СДС подаде оставка като народен представител в

...
Драгомир Драганов от ГЕРБ-СДС подаде оставка като народен представител в
Коментари Харесай

Депутат подаде оставка в последния работен ден на парламента

Драгомир Драганов от ГЕРБ-СДС подаде оставка като депутат в последния ден на 49-ото Народно заседание. Оставката му беше гласувана от 190 народни представители, само че претекстове за решението му не бяха посочени.

Очаква се Драгомир Драганов да бъде назначен за регионален шеф на Русенска област по време на днешното съвещание на Министерски съвет, а в понеделник да встъпи в служба.

Драганов стана народен представител през януари на мястото на Десислава Атанасова, когато тя бе определена за парламентарен арбитър. Той е някогашен народен представител от Съюз на демократичните сили и някогашен общински консултант в община Две могили.

Той е бил част и от 43-ото Народно заседание. Драганов е икономист, управител и бизнесмен, има частен бизнес в региона на текстилната промишленост, хотелиерството и ресторантьорството, зали за спорт и здраве.

Драгомир Драганов е бил президент на футболен клуб " Бенковски " в село Бяла, ФК " Филип Тотю " в Две могили, както и член на директорски съвет на русенския ФК " Дунав ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР