Драгомир Драганов, известен още като Драго Чая, е имал сериозни

...
Драгомир Драганов, известен още като Драго Чая, е имал сериозни
Коментари Харесай

Драго Чая напълнял зверски от депресия заради нещастна любов

Драгомир Драганов, прочут още като Драго Чая, е имал съществени проблеми със здравето през последните години. Заради медикаментите, с които го тъпчели лекарите, той напълнял фрапантно. Именно поради лекарства, а не от алчност, той добавил 30 кила към снагата си.

 

Водещият на Българска национална телевизия от много време страда поради тежестта си, което варира ту нагоре, ту надолу. В предишното той е успявал да реализира добра форма, само че след поредност от несполуки в персоналния живот, изгубил мотивация и има вяра, че още веднъж ще се втали.

 

Емблематичният водещ на Българска национална телевизия е прям с феновете си и приказва намерено за перипетиите, през които е минал. Ето какво е споделял той в обществената мрежа: " Преди 3 години бях избягал от ужаса на пандемията в Бургас при най-близката си другарка Тони Димитрова. С любовта отново бяхме в рецесия, само че този път не желаех да предсказвам ще си тръгне или ще остане вкъщи. Бях кълбо от въпроси без отговор, само че въобще не можех да предположа, че безусловно след няколко часа ще стартира най-странният интервал в живота ми. Че ще преживея положения, чиято загадка към този момент съм погребал вечно. Не знаех, че всичко това, което се случи за 3 години, ще ме промени толкоз, че към този момент самичък не мога да се позная. Е, любовта се задържа още малко, само че въпреки всичко си потегли и в този момент живее доста щастливо някъде от другата страна на Околовръстното. Излекувах се от тежко заболяване, за което знаеха единствено шепа хора. Кортикостероидите ми помогнаха да придобия " прелестната " форма на тялото си, само че това от дълго време не ме тревожи. Важното е, е към този момент знам отговорите на въпросите, които си задавах тогава "

 

За болестта си Драго споделя, че се отключило поради стрес, само че не прецизира защо става въпрос. Наложило се да се лекува с кортикостероиди, инжекции и смазки. За благополучие, към този момент е добре, само че страничните резултати от медикаментите не закъснели. Чая почнал да пълнее неконтролируемо, а откакто се разделил с житейския си сътрудник поради невярност, изпаднал и в тежка меланхолия. Тогава изцяло изгубил воля и предпочитание да се бори с наднорменото тегло, тъй като се сринал душевен. " Според психолозите по този начин човек санкционира себе си – като занемарява тялото си. Нужно ми е да стартира самичък да се обичам ”, философства сензитивния Драго.

 

Преди години Драганов имаше забележителни резултати в отслабването, само че тогава имал и мотивация да се оправи с казуса. Той се надъхал да се вталява, тъй като дочул неприятни мнения по собствен адрес, които го раздрусали. Из коридорите на Българска национална телевизия се шушукало, че нямал нужната визия и към този момент не ставал за екртан. Наскърбен от тези думи, само че и надъхан за триумф, Чая се взел в ръце и единствено за 6 месеца свалил близо 30 кила. Той е уверен, че и в този момент може да реализира такива форма, в случай че стартира още веднъж да се обича и излезе от депресията след раздялата.

 

Водещият е имал две съществени връзки, всяка с дълготрайност от 6 години. Последната завършила преди година, само че той не има вяра, че скоро ще я прекара. " Явно е писано малкия екран да е единствената ми вярна обич! ”, разсъждава Драганов. Той регистрира, че също има виновност за разпада на сантименталните си връзки, тъй като е прекомерно завладяващ и изискващ от сътрудниците си. Опитвал се да се промени, само че безрезултатно. " Любовта желае доста независимост и доверие, а аз съм прекомерно подозрителен ”, прям е Драго.

 

Чая към този момент е на 52 години и доста съжалява, че преди време не се е сдобил с правоприемник. Сега той копне за деца, тъй като се усеща уединен, само че счита, че към този момент му е прекомерно късно да дундурка бебе. " Ако това ми се беше случило, когато бях по-млад, в този момент можех да се веселя и на внуци. Мисля си от време на време за това и се наскърбявам ”, споделя Драгомир. Дава си сметка обаче, че сигурно от възможното му бащинство би потърпевша кариерата му

 

Водещият обича децата, дори приключва " Предучилищната педагогика ” в Софийския университет. Много желае да стане артист, само че по този начин и не го одобряват в тогавашния ВИТИЗ, по тази причина се ориентира към друга специалност. Точно когато написа дипломната си работа и дори има предложение да стартира трудовата си активност в детска градина, ориста му сервира изненадата. Негова колежка му споделя за конкурс, който се организира в малкия екран. Годината е 1992. Драго се явява на смешка, без да подозира, че цялостен живот ще остане правилен на Българска национална телевизия, писа " Уикенд ".

 

Водещият е удовлетворен, че предаването, което го направи прочут, е останало в историята. В началото обмисля името на шоуто му да е обвързвано с кафе, само че пък желае да е автентичен, по тази причина се стопира на " Чай ”. Идеята за името дава негова колежка, на която той е признателен и до през днешния ден. Противно на упованията, предаването не е свалено от Българска национална телевизия, а по гледище на журналиста. След като го връхлита следващата меланхолия, той взема решение, че шоуто към този момент се е изчерпало и н желае да се появява всяка неделя на екран.

 

Освен публицист и шоумен, Драганов е и измежду огромните колекционери в на плакати, афиши, рекламни листовки, свързани с цирковото изкуство. Колекцията му наброява над 10 000 плаката и близо 5000 стратегии от представления на български и международни циркове. Тези дни журналиста ще открие галерия със свои артефакти от региона на цирковото изкуство.

 

Чая от дребен има увлечение освен към цирка, само че и към музиката. В резултат на това записва три албума и даже се сприятелява с естрадната прима Лили Иванова. Макар че дори има дуетна ария със звездата, с днешна дата двамата са в обтегнати връзки. Бившите първи приятелки, които имат много взаимни участия на сцената и на екрана, се изпокрават през 2005 година и от този момент не си приказват. В един миг Лили стопира да подвига телефона на Драго, а той години наред се чуди каква е повода. Сам стига до извода, че най-вероятно някой е направил конспирация сред двамата и даже подозира кой е това.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР