Драгомир Драганов бе назначен за рефер на дербито между Левски

...
Драгомир Драганов бе назначен за рефер на дербито между Левски
Коментари Харесай

ЦСКА с повече победи при съдия Драганов в мач №1 на България

Драгомир Драганов бе назначен за рефер на дербито сред Левски и ЦСКА. Негови помощници ще са Христо Хаджийски и Димо Вълчев, а за ВАР ще дават отговор водещият ни арбитър Георги Кабаков, дружно с Радослав Гидженов и Мартин Маргаритов.

42-годишният варненец за четвърти път ще управлява мач номер 1 у нас. Доста е любопитно, че както в този момент, по този начин и в предходните три случая Левски е алегоричен хазаин. И всеки от дуелите приключва с победа с два безответни гола за един от противниците. ЦСКА печели с 2:0 на 21 май 2019 и 7 юни 2023, а сините - на 18 август 2022.

Драганов е свирил общо 29 срещи на отбора от " Герена " и 26 на " армейците ". Интересно е, че двата отбора имат по еднакъв брой победи и равенства - надлежно 13 и 7. А единствената разлика в индикаторите им при варненеца е що се отнася до загубите -Левски има 9, а ЦСКА - 6. За последно той свири на " алените " при загубата с 0:1 от Лудогорец в последния есенен кръг. Няколко дни преди мача изпълнителният шеф Филип Филипов разгласи, че клубът не желае този арбитър, както и Радослав Гидженов за дербито, само че желанието им не бе почетено.
 Левски - ЦСКА, онлайн
Време е за Вечно дерби! Сломените Левски и ЦСКА обезверено се нуждаят от победа

Очакват се над 20 000 души на националния стадион
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР