Драгомир Драганов – Чая е толкова надебелял, че тротоарите се

...
Драгомир Драганов – Чая е толкова надебелял, че тротоарите се
Коментари Харесай

Чая яко се ошишка

Драгомир Драганов – Чая е толкоз надебелял, че тротоарите се пукат под тежестта му. Навремето водещият на Българска национална телевизия смъкна близо 35 кг със строги диети, само че от тогавашната му форма няма и диря. Ако в този момент до него застане Любо Нейков, комикът ще наподобява строен като манекен. Драго в никакъв случай не е бил по-дебел от настоящето си положение.

Онзи ден Чая отиде да си напазарува хранителни артикули в супермаркет в центъра на столицата, видяха папараците ни. Похвалното е, че спазваше прецизно противоепидемичните ограничения и носеше на лицето си защитна маска. На Драго очевидно не му харесва да наподобява като сумист, тъй като отново е на диета. Папараците ни го снимаха да си купува от магазина единствено зеленчуци и сьомга – все артикули, подобаващи за вталяване.

Когато стигна щанда с шоколадовите произведения, натиреният от предаването „ Българска национална телевизия на 60 ” публицист даже не се загледа в тях, а непосредствено им обърна тил. Ако 50-годишният водещ успее да отслабне, нищо чудно шефовете да го върнат на екран. Според мълвата, точно внезапното му наддаване на тегло е причина да бъде сменен от Мира Добрева в предаването, на което се трансформира в емблема.

Чая има и различен проблем, който не му дава мира - оплешивява на тила, което от ден на ден прогресира. В публичната телевизия шушукат, че той има намерение да си присади коса и към този момент заделя пари от заплатата си за разкрасителната намеса.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР